Laat u inspireren!

Whitepapers en Magazines
Informatie waar u verder mee kunt

 

Behalve leverancier van meer dan 750.000 elektrotechnische artikelen, zijn we vooral een betrouwbare partner met kennis van zaken. Deze kennis delen we graag met u. Download de whitepapers en magazines en laat u informeren en inspireren...

Mist u een onderwerp waar u graag meer over wilt lezen? 
Stuur ons een e-mail met uw suggestie!

 

Nieuws & Innovaties
Uitgave oktober-2018

De oktober-editie staat in het teken van betaalbare innovaties. Zo vindt u verschillende artikelen van ons eigen merk Makerfactory, een instapmodel oscilloscoop met geavanceerde technologie, onze technische kerstpakketten en veel meer. Uiteraard krijgt u, met de kortingscode op de achterkant, opnieuw korting op uw bestelling.

> Download in PDF

 

 

Nieuws & Innovaties
Uitgave mei-2018

In dit inspiratiemagazine vindt u de nieuwste en meest innovatieve artikelen. Wat speelt er zich af in de markt? Welke artikelen zijn er nieuw in ons assortiment? Ook lichten we een aantal van onze zakelijke diensten toe. En als kers op de taart hoge korting voor u als lezer.

> Download in PDF

 

 

Netvervuiling door ondermaatse LED verlichting

Wat is netvervuiling, welke rol speelt LED verlichting hierin, wat zijn de gevolgen en hoe kunnen we dit oplossen? Met deze whitepaper hopen we u hierover te informeren én te inspireren.

> Whitepaper aanvragen

 

 

Wetenschap & technologie
in het Basisonderwijs

Wetenschap & Technologie is vanaf 2020 een verplicht onderdeel binnen elke basisschool. Hoe zit dit nou precies? En, belangrijker nog, hoe kan W&T (Wetenschap & Technologie) worden geïmplementeerd binnen het huidige onderwijssysteem, hoe kan het worden gefinancierd en welke mogelijkheden en lesprogramma’s zijn er? Laat u inspireren.

> Whitepaper aanvragen

 

 

 

Warmtebeeldcamera

Een losgeraakte zekering, oververhitte kabel of een lekkende waterleiding in een muur: met een warmtebeeldcamera ontdekt u deze problemen snel en eenvoudig.

Na het lezen van de diverse uitvoeringen en mogelijkheden van warmtebeeldcamera's en de ervaringen van drie ondernemers, weet u precies welke warmtebeeldcamera het meest geschikt is voor uw toepassingen.

> Whitepaper aanvragen