Een volwaardig thuiskantoor met AVM Fritz

Nu iedereen massaal vanuit huis moet werken, is het belangrijk om een sterke draadloze verbinding te hebben. Met een mesh-netwerk heeft u in elke hoek van uw huis snel en stabiel draadloos internet.

Normaal gesproken verbindt u uw apparaten met wifi via de router die op een vaste plek in het huis staat. Daardoor heeft u kans op plaatsen in uw huis met minder of helemaal geen bereik. Met een mesh-netwerk heeft u één hoofdrouter die u aansluit op uw modem, maar u kunt ook kiezen voor uitbreidbare repeaters die het signaal versterken. Zo bouwt u eenvoudig uw eigen slimme netwerk met sterke wifi waar u dat nu nodig heeft. 

Het Duitse bedrijf AVM bracht met de FRITZ!Box 7590 een robuuste, krachtige én slimme router uit, ideaal nu stabiel bereik in uw thuiskantoor zo belangrijk is. De bijbehorende FRITZ!Repeater 2400 uit deze mesh-set verbindt u met één druk op de knop met de mesh-master: de FRITZ!Box. De Repeater gebruikt vier antennes en vergroot zo eenvoudig de reikwijdte van uw netwerk zodat niet alleen u, maar ook de rest van uw (thuiswerkende) gezin stabiel en sterk internet heeft. Terwijl u glashelder aan het videobellen bent, kunnen andere gebruikers gamen, streamen en downloaden.

Door Supervectoring, de nieuwste VDSL verbinding, behaalt u met de FRITZ!Box downloadsnelheden tot maximaal 300 Mbit/s. De FRITZ!Box en de FRITZ!Repeater samen bieden ultrasnelle wifi tot 2.522 MBit/s. Aan de buitenkant van de Box ziet u hoe sterk uw verbinding is en door de app FRITZ!App Wifi te downloaden, ziet u exact welke apparaten aangesloten zijn en hoe goed hun verbinding is. 

De FRITZ!Box 7590 is een volwaardig telefoonsysteem, waarop u allerlei telefoons kunt aansluiten: IP-gebaseerd, ISDN of analoog. Ook uitbellen via uw smartphone behoort tot de mogelijkheden. Zo houdt u te allen tijde contact met uw collega’s, klanten of uw werkgever. De FRITZ!Box is tegelijkertijd ook uw antwoordapparaat, informeert u als u gebeld wordt en geeft  voicemails door. Bovendien speelt u met FRITZ! op veilig: het concept beschermt uw data met gratis updates en wordt continu doorontwikkeld voor optimaal veilig werken.  

Met behulp van de FRITZ!Apps houdt u ook via uw smartphone onderweg toegang tot al uw data in uw thuisnetwerk, kunt u telefoneren en zelfs uw webcam besturen. Zo verplaatst u uw kantoor naar uw thuissituatie zonder dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit van uw werk.