Over Conrad

Conrad Electronic is al 100 jaar een familiebedrijf. Wij garanderen onze klanten een betrouwbare levering binnen 24 / 48 uur in heel Europa. In het bijzonder bieden wij onze B2B-klanten vandaag de dag toegang tot de innovatieve technologie van morgen: via ons sourcing platform bieden wij een breed scala aan producten van toonaangevende fabrikanten aan industriële klanten, professionele inkoop-, onderhouds- en reparatieteams en medewerkers van research & development of onderwijsinstellingen en in het algemeen alle mensen die van technologie houden en deze graag gebruiken. Dit aanbod wordt aangevuld met een breed scala aan zakelijke diensten met een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Want onze toegewijde en competente medewerkers richten zich elke dag op uw bedrijfsvoering.

Hoe het begon

Laat u meenemen in het 100-jaar Conrad-verhaal. Een indrukwekkende geschiedenis, prachtig samengevat en tot op de dag van vandaag relevant voor onze dagelijkse business.

  

Sourcing platform

Als sourcingplatform met meer dan een miljoen producten bieden wij onze klanten "all parts of success" voor de inkoop van technische producten. Van losse reserveonderdelen tot grote volumes, u vindt alle benodigdheden voor uw bedrijf, 24 uur per dag. Voorzie in al uw technische behoeften, snel en eenvoudig door handig one-stop-shopping met klantgerichte oplossingen en diensten en deskundig persoonlijk advies. Dankzij onze individuele inkoopconnecties kunnen wij ook voor uw bedrijfsgrootte de beste oplossing vinden. Om precies datgene te leveren wat uw projecten of bedrijf tot een succes maakt.

  

Een partner waar u op kunt bouwen

650 leveranciers

210 miljoen bezoekers per jaar

Meer dan 1 miljoen producten

1 miljard aan jaarlijkse omzet

10 inkoopoplossingen

2.500 interfaces

   

2.000.000
B2B-klanten groepsbreed

   

100 jaar expertise
in technologie

   

Actief in 15 landen

  

Leveranciers & merken

  

Efficiënt inkopen

Om van uw inkoop een eenvoudig, snel en uitgebreid proces te maken, leveren wij ruim een miljoen producten van toonaangevende merken en fabrikanten, samen met een reeks diensten die op uw behoeften zijn afgestemd. Bij Conrad krijgen zakelijke klanten precies datgene wat hun project of bedrijf tot een succes maakt: een breed en diep assortiment van ruim een miljoen producten, klantgerichte oplossingen en diensten, en persoonlijk deskundig advies. Bovendien draait het Conrad Sourcing Platform om e-procurementoplossingen die B2B-omnichannel winkelen mogelijk maken met behulp van op maat gemaakte interfaces die zijn afgestemd op uw type bedrijf.

  

Verkoper op de Conrad marktplaats

Verkoper worden betekent nieuwe klanten vinden, nieuwe markten aanboren, uw distributienetwerk uitbreiden, de naamsbekendheid van Conrad kunnen benutten om groothandelaren te bereiken en uw merken en producten in een hoogwaardige verkoopomgeving positioneren. Tegenwoordig gebruiken meer dan 2 miljoen zakelijke klanten ons om technische benodigdheden in te kopen.

Wij bieden een reeks interfaces die onboarding snel en eenvoudig maken, ongeacht uw bestaande setup. Word nu verkoper en haal meer uit uw verkoopkanaal.