Product op aanvraag

Als u op conrad niet vindt wat u zoekt, kunnen wij het meestal toch voor u krijgen dankzij onze uitstekende contacten met leveranciers en fabrikanten. Er is bijna niets dat we niet kunnen krijgen. Dit geldt voor alle elektronische en technische producten van A voor batterijen tot Z voor accessoires, die onze leveranciers in voorraad hebben in binnen- en buitenland.

Wat is de procedure?

  1. Vul het formulier in met uw gegevens - zo nauwkeurig mogelijk.
  2. Wij zullen uw verzoek zo spoedig mogelijk behandelen en contact met u opnemen

Welke gegevens en informatie moet ik bij de hand hebben?

  • Product omschrijving
  • Fabrikant / Merk
  • Maximale vraagprijs €/stuk
  • Benodigde hoeveelheid

Wij hebben ook persoonlijke of bedrijfsgegevens nodig, zoals bedrijfsnaam, soort bedrijf en contactgegevens, om met u in contact te kunnen treden.


Zijn er andere manieren om producten aan te vragen die niet worden gevonden?

Stuur ons uw product- of aankoopaanvraag uitsluitend via het ingevulde formulier › Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, zullen wij onmiddellijk proberen de door u benodigde producten te verkrijgen. Indien nodig zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om eventuele vragen en ons aanbod te bespreken.
Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U heeft de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord