Kracht ontmoet precisie: het succes van Toolcraft

De naam TOOLCRAFT staat al jaren voor uitstekende gereedschapskwaliteit. Of het nu gaat om handgereedschap, werkplaatsuitrusting, soldeertechniek of VDE-gereedschappen, TOOLCRAFT heeft haar productassortiment altijd uitgebreid met nuttige artikelen en de kwaliteitsstandaard altijd op een hoog niveau gehouden.
TOOLCRAFT heeft haar vertrouwen in kwaliteit met een productgarantie van 10 jaar onderbouwd. Deze garantie geldt voor alle producten van het merk TOOLCRAFT uit de sector handgereedschap en geselecteerde producten uit de sector bedrijfsuitrusting en arbeidsveiligheid.


  

Robuust elektrisch gereedschap, een must op elke bouwplaats.

Betrouwbaar en krachtig elektrisch gereedschap is onmisbaar in handel en industrie. Stilstand door defect elektrisch gereedschap genereert kosten en extra werk. Door gebruik te maken van hoogwaardige tools kan dit vanaf het begin worden vermeden.

Mobiel elektrisch gereedschap op accu speelt ook een steeds belangrijkere rol als het gaat om het verkorten van de montagetijd. De onlangs gelanceerde TAWB-200-serie van TOOLCRAFT maakt indruk met lage trillingen en krachtige borstelloze motoren.

  

Meettaken efficiënt voltooien - Meetinstrumenten van TOOLCRAFT.

Hoeken nauwkeurig bepalen, afstanden bepalen met één druk op de knop of een machine optimaal instellen met de digitale cirkelwaterpas, dit alles is eenvoudig mogelijk met de meettechniek van TOOLCRAFT.

Bijzonder interessant zijn de digitale USB-microscoopcamera's. Met behulp van deze camera's kunnen printplaten tijdens de productie snel en eenvoudig worden gecontroleerd op koudsoldeerverbindingen. De camera's kunnen ook worden gebruikt om componenten op scheuren te inspecteren.

  

Handgereedschap om moeilijke taken op te lossen.

TOOLCRAFT staat voor hoogwaardig handgereedschap voor gebruik in onderhoud en industrie. Een grote keuze aan VDE-gereedschappen voor elektriciens en ESD-gereedschappen voor elektronica-ingenieurs is slechts een kleine greep uit het TOOLCRAFT-productassortiment.

Veel elektrotechnische bedrijven vertrouwen op het merk TOOLCRAFT. Veilig, hoogwaardig passend gereedschap voor dagelijks gebruik voor eerlijke prijzen.

  

Soldeertechnologie van professionals voor professionals.

Het TOOLCRAFT TPS-900 nabewerkingsstation heeft eens te meer aangetoond dat toptechnologie ook kan worden aangeboden tegen redelijke prijzen. De TPS-900 is een professioneel soldeerstation voor industrieel gebruik. Naast soldeerbout, soldeerpincet, desoldeerpistool en heteluchtbout is er een extra vacuümpipet voor SMD componenten. Alle parameters kunnen eenvoudig via USB en aparte software naar het soldeerstation worden overgedragen.

Maar niet alleen de professional vindt met TOOLCRAFT wat hij nodig heeft, ook voor beginners biedt dit merk een breed assortiment. Van soldeer tot desoldeerdraad tot vervangende tips: alles op één plek verkrijgbaar.

  

Bedrijfsuitrusting - Maak een einde aan chaos op de werkplek.

Orde en netheid zijn essentieel voor een hoge productiviteit. Onnodig zoeken naar gereedschap en werkmaterialen verlengt de productietijd en kan een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van het product. Daarom moeten werkstations regelmatig worden gecontroleerd op functionaliteit.

Extra planken of correct geplaatste werkplaatswagens met een overzichtelijke inhoud kunnen een lange weg banen naar het behoud van concurrentievermogen. Organiserende systemen direct boven de werkbank zorgen voor een snel overzicht en toegang tot de benodigde tools.

  

Bevestigingstechnologie - Enorme selectie van speciale schroeven en lijmen.

In onze webshop vindt u meer dan 50.000 artikelen op het gebied van speciale schroeven en bevestigingsmaterialen. Expansieschroeven, verzonken gegroefde spijkers, aluminium afdichtringen, stergrepen, slangklemmen of een waterpas zwenkwiel zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan lijmen om elke keer een perfecte verbinding te garanderen.

Voor een soepel productieproces is een betrouwbare partner enorm belangrijk. Ervaar het zelf.

  

Arbeidsveiligheid en veiligheid van onderhoudsmaterialen tijdens reparatie en onderhoud.

Bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de industrie zijn veiligheid en zuinigheid de belangrijkste factoren. Om deze reden biedt TOOLCRAFT een uitgebreide productpool voor arbeidsveiligheid en chemische onderhoudsmaterialen. Koude sprays voor het testen van temperatuursensoren of voor het opsporen van storingen in elektronische schakelingen zijn net zo goed een onderdeel van het assortiment als schroefsloten en koperpasta in industriële verpakkingen.

Maar ook de particuliere gebruiker kunnen TOOLCRAFT producten worden gebruikt voor reparatiewerkzaamheden in huis, tuin of werkplaats om altijd een optimaal resultaat te behalen.