SSD Extreme van SanDisk voor extreme omstandigheden

Schokbestendig, stof- en spatwaterdicht

De SSD voldoet aan de behoeften van fotografen, filmmakers en andere professionals die op locatie werken, zoals architecten, technici en locatiemanagers, die op zoek zijn naar betrouwbare, handige en compacte apparatuur voor gebruik in ruwe omgevingscondities. 

De draagbare Extreme® SSD is een onder de merknaam SanDisk ontwikkeld high-speed opslagapparaat dat leessnelheden tot 550 Mbps haalt. Met deze externe SSD kunnen fotografen, filmmakers en andere professionals snel hoge-resolutie foto’s en video’s, alsmede andere grote bestanden overbrengen, opslaan en bewerken. Gebruikers die migreren van traditionele harde schijven naar deze externe SSD kunnen zo enorm veel tijd besparen.

Kalima Toubal, directeur Artikel Marketing SSD EMEAI bij Western Digital: “Als toonaangevend technologiebedrijf zorgen we ervoor dat gebruikers in alle markten kunnen rekenen op de betrouwbaarheid en superieure prestaties van onze artikelen. Juist daarom hebben we de SanDisk draagbare Extreme® SSD met IP55-bescherming ontwikkeld. Hiermee is de SSD beschermd tegen regen, spatwater, vloeistoffen, stof, schokken en trillingen. Bovendien zorgt de schokbestendige solid-state core voor een langdurige, betrouwbare werking”. 
Met opslagcapaciteiten van 250 GB of 500 GB tot 1 TB of 2 TB is de SSD ideaal voor het opslaan van uitgebreide fotoshoots of grote beeldarchieven, die dan ook constant binnen handbereik zijn.

Het 2 TB-model van de draagbare Extreme® SSD van SanDisk meet 49,55 x 8,85 x 96,20 mm (B x H x D) en past gemakkelijk in één hand. Hij weegt slechts 39 gram en is uitgerust met een USB 3.1 Type-C-connector. Een aansluitkabel (USB Type-C naar USB Type-C) en een adapter (Type-C naar Type-A) zijn bij het pakket inbegrepen. Gegevensuitwisseling met huidige, toekomstige en oudere pc’s en Macs is gegarandeerd.

De SanDisk Extreme is verkrijgbaar in 250 GB en 500 GB en in 1 TB en 2 TB.