Optimale cyclustijden realiseren? Gebruik krachtige bedieningselementen

Met PLC's (programmable logic controllers) kunt u een bijna oneindig aantal besturingstaken realiseren. Het spectrum reikt van de besturing van zonwering, deuren en lichtscenario's tot complexe industriële besturingstaken voor fabrieken. Tegenwoordig is het belangrijk dat het moet voldoen aan de behoeften van Industrie 4.0 en een "open source" of "smart factory" benadering heeft. Waarin het signaal niet alleen kan worden ontvangen en verzonden vanuit de sensoren en actuatoren maar dat het ook kan worden opgenomen of verzonden vanuit externe clouds. Bij ons vindt u de meest uiteenlopende varianten en de benodigde stroomvoorziening. Simple. Fast. Comprehensive.

  

Mini Controls

Logisch, LOGO!

Of u nu technisch georiënteerd bent, plantingenieur of planner of als u gewoon op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van comfort en energie-efficiëntie, LOGO! biedt u veel mogelijkheden, zeker voor kleine automatiseringstaken. En de nieuwe LOGO! 8.3 biedt nog meer.

LOGO! 8.3 verlegt de grenzen

Het is geruststellend om te weten dat u uw grenzen kunt verleggen, ook al is dat niet altijd nodig. LOGO 8.3 herdefinieert deze grenzen: verlaat de gebaande paden en de lokale wereld en ga naar de cloud. Het motto: systeemgegevens opslaan en aansturen waar en wanneer u maar wilt. Gegevensanalyses, meldingen op elke plek ter wereld. Grenzeloze communicatie.

  

HMI Panels

Open en innovatief - PLCnext

PLCnext Technology van Phoenix Contact is het unieke, open ecosysteem voor moderne automatisering dat voldoet aan alle eisen van de IoT-wereld.

   

Compacte en efficiënte DIN-rail voedingen

De TIB-serie is een nieuwe generatie DIN-rail voedingen die een energie- en kostenefficiënte basisvoeding bieden in industriële omgevingen en verdeelkasten. Met een rendement tot 94,5% is de TIB-serie toonaangevend op het gebied van energie-efficiëntie voor industriële DIN-rail voedingen.

  • Trillingen en schokken getest volgens DIN EN 61373 (spoorweg- en industriële toepassingen)

  • EMC-storingsongevoeligheid volgens (EN 61000-6-2)

  • Storingsemissie volgens (EN 61000-6-3)

  • De uitgangen zijn voorzien van onderdrukking van radiostoringen

  • De voedingen hebben actieve blindstroomcompensatie

  • De uitgangsspanning is instelbaar van 23,5 tot 28 VDC door middel van een potentiometer.

  • Veiligheidscertificaten volgens IEC / EN 60950-1, UL 60950-1 en UL 508

  • 3 jaar productgarantie

  

Voedingen voor industriële toepassingen

Met zijn brede productportfolio is Mean Well een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van standaard voedingen. Alle belangrijke toepassingsgebieden komen aan bod: van industrie, IT en automatisering tot LED-verlichting, medische technologie en huishoudens.

  

Industriële PC's

Meer efficiëntie in de nieuwe digitale wereld

Digitalisering richting Industrie 4.0 krijgt steeds meer vorm. Dit verhoogt de uitdagingen voor plantoperators en de urgentie om het contact met de nieuwe technologieën niet te verliezen, zelfs niet in bestaande fabrieken. Maar wat is de beste manier om de digitale waardeketen in de productieomgeving te betreden? Het antwoord: met een simpele en ongecompliceerde stap, de slimme IoT-gateway SIMATIC IOT2050 voor industriële edge- en cloudverbinding.

Top Marken