Maximale productiviteit met FESTO

In de jaren vijftig was Festo de eerste onderneming in Europa die perslucht gebruikte als aandrijfmedium in de automatisering. Vandaag de dag biedt Festo als wereldwijd toonaangevende leverancier van automatiseringstechniek meer dan 30.000 pneumatische en elektrische producten en systeemoplossingen waaruit klantspecifieke toepassingen kunnen worden vervaardigd voor de meest uiteenlopende sectoren in de fabrieks- en procesindustrie.

Artikelen op het gebied van ventielen, pneumatische cilinders, verbindingstechniek en onderhoudseenheden kunnen direct bij Conrad online worden besteld.

Breng uw automatisering op gang samen met Conrad en Festo!

Simplified Motion Series

De reeks elektrische aandrijvingen onder de paraplu van de Simplified Motion Series is een geïntegreerde aandrijfoplossing voor eenvoudige bewegingstaken, die zonder software kan worden bediend volgens het "plug and work"- principe: de parameters voor de intrek- en uitschuifsnelheid, de kracht tijdens het persen en klemmen, de keuze van de referentie voor de eindpositie, de demping en de handmatige bediening kunnen rechtstreeks op de aandrijving worden ingesteld.

Festo bestsellers

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist