Nu winkels en bedrijven steeds meer open mogen voor publiek en klanten is het belangrijk om de nieuwe leefregels in acht te nemen. Persoonlijke hygiëne, voldoende afstand, een duidelijk aangegeven looprichting en bescherming van uw medewerkers door bijvoorbeeld de veel geziene beschermingswanden en -schermen zijn nu belangrijker dan ooit. Zorg dat u helemaal klaar bent om mensen te ontvangen met de producten uit ons uitgebreide assortiment.

  

Hygiënemaatregelen

Zorg ervoor dat uw klanten voldoende hygiënemaatregelen kunnen nemen. Het allerbelangrijkste blijft het wassen van de handen. Maar ook wegwerphandschoenen, mond- en neusbescherming en beschermingswanden en -schermen ter bescherming van uw medewerkers zijn onmisbaar. Dit zijn de eerste maatregelen die u als ondernemer moet treffen voordat u uw deuren weer kunt en mag openen. Wij bieden voldoende oplossingen in ons assortiment

  

Toegangscontrole

Om open te mogen gaan én blijven, moet u zich aan verschillende regels houden. Zo mogen er niet teveel personen worden toegelaten, is een goede routing noodzaak en zult u bepaalde toegangsplekken moeten afzetten. Wij bieden telsystemen om te monitoren hoeveel mensen binnen zijn, maar ook afrasteringstape en signaalzuilen ("stoplichten") voor een duidelijke manier om te communiceren wanneer iemand wel of niet naar binnen mag.

  

Waarschuwingsmarkeringen

Bij een duidelijke routing horen ook waarschuwingsborden, aanwijzingsborden, bewegwijzering en grondmarkering. Al deze producten hebben we overzichtelijk voor u op de rij gezet.

  

Persoonscontroles

Als u weer publiek toelaat, is het belangrijk om te weten dat dit verantwoord is en dat u niet de verspreidingsbron van het virus bent. Door uw bezoekers te screenen met bijvoorbeeld een IR thermometer of IP camera met ingebouwde warmtebeeldcamera, ziet u snel wie er uw pand binnenkomt. Met bewegingssensoren houdt u daarnaast grip op waar uw bezoekers zijn. Wordt er bijvoorbeeld een ruimte betreden waar niemand mag zijn, dan ziet u dit direct. Is uw pand groot en wilt u snel iets meedelen? Dan is een megafoon altijd handig om bij de hand te hebben.