LAPP schakelkasttechnologie

Betrouwbare complete oplossingen van LAPP

Hoe kan het transformatieproces succesvol zijn? En hoe kan verbindingstechnologie voldoen aan de hoge eisen van Industrial Internet of Things (IIoT)? Transparante processen en procedures vereisen een groot aantal sensoren. Bovendien moeten kabels, plugconnectoren en actieve netwerktechnologie in de industriële omgeving ten alle tijde betrouwbaar gegevens verzenden, ook bij extreme temperaturen, onder thermische, chemische en mechanische belasting of in bewegende toepassingen. Kwaliteit is cruciaal. Een defecte kabel die leidt tot een productiestop veroorzaakt enorme kosten. Daarentegen bieden connectoroplossingen die ontwikkeld zijn voor veeleisende bedrijfsomstandigheden de hoogst mogelijke veiligheid. 

De juiste oplossing voor uw behoeften

LAPP biedt complete oplossingen voor fabrieken, machines en installaties die optimaal op elkaar zijn afgestemd en bijzonder resistent zijn. Voor u als klant betekent ons complete assortiment niet alleen een enorme toename van efficiëntie in inkoop en logistiek, maar ook de zekerheid dat uw applicaties altijd betrouwbaar zullen werken. 

Producten  
UNITRONIC BUS® De hoogwaardige UNITRONIC® datakabels en veldbuscomponenten bieden de oplossing voor alle toepassingen in de machine- en installatiebouw. Van de overdracht van eenvoudige besturingssignalen via sensor / actuatorbedrading tot complexe netwerkstructuren met bussystemen. Wij hebben een betrouwbare bekabelings- en verbindingsoplossing voor bijna elke toepassing.
ETHERLINE® Ethernet gebaseerde bussystemen spelen een steeds belangrijke rol. LAPP heeft een breed scala aan kabels ontwikkeld van Cat.5 tot Cat.7A met transmissiesnelheden tot 100 Gbit/s.
EPIC® DATA Vind de juiste connector voor elk bussysteem. Industriële connectoren worden overal gebruikt in de mechanische- en fabriekstechniek, maar ook in de aandrijftechnologie waar gemeten, gecontroleerd en gereguleerd wordt. EPIC® is een flexibel systeem van behuizingen, binnenwerken en contacten. Het systeem is extreem robuust, absoluut veilig en eenvoudig te monteren.
HITRONIC®

HITRONIC® biedt u de glasvezeloplossing met alle soorten glasvezel. Deze zijn geschikt voor zowel industriële toepassingen als infrastructuur bekabeling.

Gegevens in een handomdraai: storingsvrij, beveiligd tegen hacken en bijna met de snelheid van het licht. Zelfs elektromagnetische straling heeft geen invloed op de overdracht.