Een veilig productieproces?

Kies voor betrouwbare sensoren en actuatoren.
Starten, stoppen, registreren en weergeven zijn taken die in de industrie vele 1000-en keren per dag moeten worden uitgevoerd. In een ontelbare combinatie van varianten en systemen moet dit op betrouwbare wijze gebeuren en vaak hangt de veiligheid van mensen, machines en voorwerpen ervan af, bijvoorbeeld bij noodstopschakelaars of lichtschermen. De automatisering van de productie is ondenkbaar zonder deze componenten.

   

Small E-Stop van Eaton – de eerste keuze van machinebouwers

De nieuwe kleine noodstopknop uit Eatons gerenommeerde RMQ-serie is geschikt voor panelen, touch displays en voor directe montage op machines. Met een diameter van 30 mm en een hoogte van 32 mm voldoet hij aan de eisen voor kleinere, slankere bedieningspanelen, maar is hij toch groot genoeg voor traditionele toepassingen. Wat betreft betrouwbaarheid en eisen voor wereldwijde goedkeuringen en certificeringen doet de kleine E-STOP drukknop in niets onder voor de conventionele serie.

Verlichte LED-ring voor optimale zichtbaarheid

De 360° LED-ring en -verlichting aan de voorzijde zorgen ervoor dat de drukknop vanuit alle hoeken zichtbaar is, zelfs in fel verlichte omgevingen. Met behulp van optionele RGB LED-elementen (bijv. M22-FLED-RGB) kunnen tot zeven kleuren worden geselecteerd om de status van een machine aan te geven of om verschillende bedieningsopties te visualiseren.

Compatibel met RMQ vlakke behuizing

De NOODSTOP-knop kan, in combinatie met Eatons vlakke contactelementen zoals de M22-FK01, ook worden geïnstalleerd in vlakke opbouwbehuizingen (RMQ Flat Enclosure). Dit zijn momenteel de kleinste opbouwbehuizingen in hun soort en zijn gebaseerd op het nieuwe machineontwerp.

Roestvrijstalen drukknoppen van TRU Components

  

TeSys island - Het complete digitale laadstart- en laadbeheersysteem

Met TeSys Island heeft Schneider Electric een innovatieve en digitale oplossing voor belastingsbeheer ontwikkeld die nieuwe normen stelt. Het voldoet aan de toegenomen eisen van intelligente netwerken en communicatie van machines en verkort tegelijkertijd de time-to-market. TeSys Island kan eenvoudig en snel in de schakelkast worden geïntegreerd en biedt uitgebreide bescherming, schakeling en beheer van motoren en andere toepassingen tot 80 A.

Als een van 's werelds toonaangevende leveranciers op het gebied van motorfeeder-technologie, hebben met name de TeSys D-schakelaars zich bewezen door de hoogste kwaliteitsnormen.

 • Kostenbesparing dankzij twee standaard hulpcontacten (1 NO en 1 NC)

 • Bijzonder lange levensduur, aangezien tot 2,3 miljoen schakelcycli worden bereikt

 • Eenvoudige hantering en montage door gebruik van slechts één hulpcontactblok

 • Minder warmteontwikkeling dankzij DC-magneetsysteem met laag stroomverbruik (2,4 W - 100 mA)

 • Kortere bedradingstijden en bijzonder hoge betrouwbaarheid in trillende toepassingen dankzij varianten met veerbelaste technologie

   

EvoSIGNAL - de snelle en eenvoudige weg naar het juiste signaleringssysteem

Signaalgevers waarschuwen, leiden en beschermen. De visuele en akoestische signalering hangt af van de toepassing en de omgevingssituatie. EvoSIGNAL is de nieuwe standaardoplossing op het gebied van signalisatie die modulair, eenvoudig en overzichtelijk is.

 • Form-fit-function Universeel modulair systeem met consistent concept in drie afmetingen

 • Compatibiliteit Eenvoudige vervanging van eerdere producten

 • Best in Class Goed zicht van alle kanten, robuust, krachtig en sabotagebestendig

 • Eenvoudige, intuïtieve installatie Poka Yoke - weinig onderdelen, eenvoudige elektrische aansluiting

 • Twin functies TwinLIGHT en TwinFLASH - twee lichtbeelden in één, ook te gebruiken als escalatietrap

240 Inbouwarmatuur Multicolour - met maximaal zeven kleuren

De LED-inbouwarmatuur Multicolour 240 is een compact signalisatietoestel met tot zeven kleuren in één armatuur: rood, geel, groen, wit, blauw, violet en turkoois. Als alternatief is er een driekleurenversie beschikbaar, die de meest voorkomende kleurencombinaties van rood, geel en groen in één signaleringstoestel combineert. Dit product is ook verkrijgbaar in combinatie met een opvallende buzzer.

 • Homogeen lichtpatroon met maximaal 7 kleuren
 • Levensduur tot 50.000 uur
 • Water- en stofdicht dankzij beschermingsklasse IP65

KombiSIGN 72 modulaire signaaltoren - de nieuwe generatie

Met de KombiSIGN 72 hoeft u geen compromissen meer te sluiten, want hij combineert een snelle installatie met een uitstekende zichtbaarheid en een maximale flexibiliteit. Dit bespaart tijd en geld bij de installatie. De industriestandaard!

 • Gladde oppervlakken voorkomen vervuiling
 • Poka Yoke - eenvoudige, intuïtieve montage
 • TwinLIGHT en TwinFLASH - twee lichtbeelden in één, ook te gebruiken als escalatiestap
 • OmniVIEW koepel voor het beste zicht vanuit alle posities en geen dode hoeken
   

Innovatieve opto-elektronische sensoren R10x en R20x

De sensorseries combineren alle opto-elektronische functieprincipes in een individueel, toepassingsspecifiek ontwerp. De R10x en R20x series integreren verschillende montageconcepten, elk in een specifiek, consistent en industrieconform ontwerp van de behuizing. Ervaar nieuwe flexibiliteit en bijzondere ontwerpvrijheid, ongeacht de montagesituatie.

De oogveilige DuraBeam lasertechnologie van Pepperl+Fuchs combineert de voordelen van LED-emitters (lange levensduur en groot temperatuurbereik) met de sterke punten van laserdiodes (groot detectiebereik en intensere straalkwaliteit). Hierdoor bieden de R10x en R20x series lasersensoren een geoptimaliseerde energie-efficiëntie en een langere levensduur bij zowel zeer lage als hoge bedrijfstemperaturen zonder afbreuk te doen aan de detectieprestaties, werkafstanden of functionele reserves.

Tegelijkertijd maken DuraBeam lasersensoren indruk met hun speciale bundelprofiel: de lichtvlek op het object is cirkelvormig en scherp omlijnd, ideaal voor nauwkeurige detectie en afstandsmeting van kleine objecten.

Top Marken

Passende Services