Los uw dataproblemen

Veilige dataopslag is voor elk bedrijf een grote uitdaging. Medewerkers genereren dagelijks vele gigabytes aan bestanden. Daarom is het zo belangrijk om de juiste geheugencomponenten en accessoires te kiezen. Ze moeten snelle en veilige toegang bieden en het bedrijf voorbereiden op een grotere datastroom. In het digitale tijdperk zijn opslagmedia (SSD's, HDD's, opslagservers) in het dagelijkse professionele leven noodzakelijk geworden. Dankzij switches, firewall-oplossingen, hoogwaardige routers van bekende fabrikanten en glasvezel is het mogelijk om een veilige IT-infrastructuur te bouwen en grote hoeveelheden informatie efficiënt over lange afstanden te verzenden .

Leveranciers


Geef uw thuiskantoor een efficiente boost

Werken vanuit huis vereist een stabiel netwerk, inclusief geschikte apparatuur die garandeert dat het volledige potentieel van de internetverbinding wordt benut. De basiselementen die nodig zijn voor netwerkconfiguratie zijn: storingsbestendige LAN RJ-45-kabels, routers en switches. Een stabiele, snelle en veilige internetverbinding is belangrijk voor uw thuiskantoor. Het is daarnaast ook handig dat een Wi-Fi-netwerk overal in huis beschikbaar is. Een constant onderbroken verbinding en een lage snelheid bij het downloaden en ontvangen van data maakt het erg moeilijk om te werken. WiFi-extenders die gebruik maken van 2,4 GHz- en 5 GHz-transmissie en Powerline-oplossingen waarmee het internet kan worden uitgebreid via het bestaande netwerk, bieden de oplossing.

Leveranciers


Vind de beste accessoires voor netwerkapparatuur

We hebben voor u een brede selectie netwerkkabels en stekkers voor verschillende soorten stopcontacten en connectoren samengesteld. Hiermee kunt u computernetwerken creëren met gigabit-prestaties in de thuis-, kantoor- en industriële omgeving. Gereedschappen zoals een isolatietang en kabelpersgereedschap zijn handig voor het bouwen van een netwerkinstallatie. Bekijk ook onze WiFi- en Bluetooth-adapters die communicatie mogelijk maken zonder bekabeling, onze USB-kabels en andere accessoires om de benodigde kantoorapparatuur te voltooien.

Leveranciers