Cisco, specialist in netwerk en IT

Cisco is één van de marktleiders op het gebied van IT- en netwerk-infrastructuur. Cisco biedt oplossingen voor bijna alle gebieden van netwerkgebruik: routersswitches, Wifi, Unified Communication, VoIP, Contact Center, TelePresence, netwerkbeheer en beveiliging. Cisco staat voor de uitdagingen van digitale transformatie met een focus op netwerken van mensen, machines en apparaten. Cisco-oplossingen openen de deur naar de digitale wereld, waardoor nieuwe kansen, efficiëntere processen, meer innovatie en het creëren van nieuwe klant- en gebruikerservaringen mogelijk worden. De digitale architectuur van Cisco combineert connectiviteit, beveiliging, automatisering en analyse.

 

Cisco, IT-oplossingen en security voor het MKB 

Cisco is wereldwijd leverancier van IT- en netwerkoplossingen en beveiligingsproducten. Ook op het gebied van IoT (Internet of Things) biedt Cisco uitkomst. Met IoT-gateways, netwerken met IoT en IoT-beveiliging geeft u uw organisatie eenvoudig een upgrade.

Routers van Cisco

Cisco biedt routers die aansluiten op al uw zakelijke prioriteiten en netwerkplannen. Kies mogelijkheden zoals een firewall, een virtueel particulier netwerk (VPN) en een IP-telefoonnetwerk. Overweeg bedrade of draadloze toegang, enkel of dubbel WAN. En het aantal werknemers dat de router gebruikt, bepaalt het niveau van beveiliging en doorvoer. Ook niet onbelangrijk dus!

Cisco switches

Vind de juiste switch voor uw netwerk. Cisco-switches zijn voorzien van geïntegreerde beveiliging om bedreigingen efficiënt en grondig aan te pakken. Vereenvoudig het beheer van uw veranderende vereisten op het gebied van mobiliteit, het Internet of Things (IoT), het datacenter en de cloud met de switches van Cisco.

Cisco systeemtelefoons

De huidige bedrijfsomgeving omvat verschillende communicatiestijlen en werkruimten voor medewerkers. Het Cisco IP-telefoonportfolio bevat gebruiksvriendelijke IP-telefoons met alle functies om aan de behoeften van uw hele organisatie te voldoen.

Cisco bestsellers

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist