Als bedrijf is het belangrijk dat u aan verschillende veiligheidsvoorschriften voldoet. Nu de economie weer voorzichtig kan worden opgestart, zult u dus maatregelen moeten treffen om uw medewerkers én bezoekers te beschermen. Hygiënemaatregelen, afstandsmaatregelen en wat dacht u van meetapparatuur om koorts te meten? Zorg voor een veilige, maar werkbare omgeving waarin iedereen zich prettig voelt.

  

Tapes & markering

Een goede bewegwijzering, stricte looprichting en afgesloten gebieden zijn voorbeelden van de maatregelen die organisaties moeten nemen om weer operationaal te kunnen zijn. Met tapes en markering is dit vrij snel en eenvoudig gerealiseerd. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tapes, plakband en markeringsverf.

  

Persoonlijke bescherming & hygiëne

Regelmatig de handen wassen, persoonlijke beschermingsmiddelen zoals wegwerphandeschoenen en mondkapjes, allemaal producten ter bescherming van de gezondheid. Zorg voor voldoende én passende middelen om besmetting te voorkomen.

  

Meetapparatuur

Met warmtebeeldcamera's en infrarood-thermometers meet u eenvoudig de temperatuur van een object of omgeving. Daarmee ziet u direct of er onregelmatigheden of storingen in een omgeving zijn: temperaturen die boven of onder een "normale" grens uitkomen.

  

Computer accessoires

Begin met een schone lei en vervang uw computer accessoires. Toetsenborden, muizen, headsets... ze worden constant aangeraakt. Door deze te vervangen en vervolgens de medewerkers te wijzen op het wassen van de handen, voorkomt u verspreiding van welk virus dan ook. Hygiënisch, veilig en een prettig idee voor uw medewerkers.