De juiste tool voor elke toepassing

Niet alle tools zijn hetzelfde. Kwaliteit heeft zijn prijs, en niet zonder reden.

Iedere vakman weet hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap in de juiste kwaliteit en op het juiste moment bij de hand te hebben. Dit stelt u niet alleen in staat uw werk te doen conform de normen en veiligheid, maar het verhoogt ook de productiviteit en efficiëntie enorm.

Innovatie, productiviteit en het juiste gebruik van kwaliteitsgereedschap leiden tot succes!

  

Wera Joker

Toen we voor het eerst met steeksleutels gingen werken, was het normaal om deze tijdens gebruik te draaien. Schroeven vielen regelmatig op de grond, de sleutels slipten weg en verwondingen aan de hand waren vrij normaal. Gelukkig hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan en heeft Wera met de Joker een echt hoogstandje dat met kop en schouder boven zijn concurrenten uit steekt.

Eindstop voor sneller schroeven

De sleutel keer op keer vervangen, constant opnieuw afstellen, uw kracht doseren om het risico op letsel te vermijden... Dat is verleden tijd. Tegenwoordig voorkomt de eindstop van de Joker dat de schroefkop naar beneden glijdt. Dat maakt veel werkzaamheden gemakkelijker. En: er kan veel meer kracht worden uitgeoefend bij het schroeven.

Praktische vasthoudfunctie

Met de vasthoudfunctie van de Joker geleidt u bouten en moeren direct en veilig naar de plaats van gebruik. Daar kan de draad snel en veilig worden ingeregen. Het vallen van de schroef of moer wordt hierdoor effectief voorkomen. Het tijdrovend zoeken naar gevallen bouten en moeren is niet langer nodig.

Veiliger met antislipeffect

De slimme dubbele hexagon geometrie van de Joker maakt de verbinding met schroef of moer extra stevig. En de verwisselbare, geharde metalen plaat in de mond van de Joker bijt met extreem harde punten in de schroef. Beide voorkomen ongemakkelijk slippen, zelfs bij hoge draaimomenten.

Zeer kleine terughaalhoek

Less is more. Waar u voorheen met een terughaalhoek van 60° vele malen in de krapste montageruimte moest draaien om moeren of bouten los of vast te draaien, heeft de Joker een terughaalhoek van 30° met een dubbel zeskantmechanisme.

Wera Zyklop Speed ​​- Ongelooflijk snel en flexibel

Één snelle ratel voor álle werkzaamheden? Met de Wera Zyklop speed bent u met 1 tool klaar. De vliegwielconstructie van de Zyklop Speed ​​zorgt voor een zeer hoge werksnelheid. En: de Zyklop Speed ​​combineert de voordelen van 5 rateleigenschappen in slechts één stuk gereedschap. Daarnaast kan hij ook als schroevendraaier worden gebruikt.

Echte snelheidsduivels

De Zyklop Speed-ratels zijn echte snelheidsduivels: de vliegwielconstructie versnelt het schroefproces. Het rotatiesymmetrische ontwerp van de Kraftfrom-handgreep en de vrijlopende huls ondersteunen een snelle circulatie. In het bijzonder handig als door een te soepel lopende schroefdraad de ratel slecht grip krijgt.

Lage terugslaghoek

De omkeerbare ratels, die fijn getand zijn met 72 tanden, hebben een kleine draaihoek van slechts 5 °. De kleine slag maakt snel en nauwkeurig werken in alle montageposities mogelijk.

Vrij draaibare ratelkop

De ratelkop is vrij draaibaar en kan met de schuifschakelaar aan beide kanten in elke positie worden vergrendeld. Ook in zeer krappe of moeilijk bereikbare inbouwsituaties is probleemloos werken met veel handruimte mogelijk.

Conventionele schroevendraaier

In de 0 ° -stand kunnen de ratels met adapter en bit worden gebruikt als een conventionele schroevendraaier.

Kogelvergrendeling

De kogelvergrendeling zorgt ervoor dat de moeren en accessoires stevig vastzitten waardoor betrouwbare veiligheid tijdens het schroeven gegarandeerd wordt. Een korte druk op de ontgrendelingsknop en de wissel is beschikbaar in alle gedefinieerde posities. De werking is zelfs in de 90° -positie gegarandeerd.

Rechter- / linkerhand

Alle Zyklop Speed-ratels kunnen met behulp van het kartelwiel snel en eenvoudig in elke positie van rechts / links worden geschakeld. Geen omslachtige handelingen, geen tijdverlies!

Ratelkop

De ratelkop is ergonomisch ontworpen; de vingeruitsparingen bieden perfect gevormde contactvlakken voor hand of vingers om de kop te draaien.

Wie vandaag de dag nog krachtintensieve schroevendraaiers gebruikt, kent de nieuwe E-schroevendraaiers nog niet

Bij bepaalde werkzaamheden kan alleen een conventionele, handmatig bediende schroevendraaier worden gebruikt. Wanneer bijvoorbeeld gevoelige schroefverbindingen nodig zijn om geen materiële schade te riskeren of wanneer spanningszekerheid moet worden gegarandeerd. Het kost tijd, energie en geduld, maar het kan niet anders. Of toch wel? Het is waar dat u bij bepaalde activiteiten de controle met de hand niet kunt missen. Er is echter een modern alternatief waardoor het werk veel gemakkelijker gaat: de Wiha E-schroevendraaier speedE®. De nieuwe generatie speedE® II kan veel meer. Het vermoeiende schroefproces gebeurt automatisch en nu zelfs 3 keer sneller dan met de hand. En moet het schroeven secuur gebeuren? De speedE is voorzien van een materiaalbeschermingsstop met twee selecteerbare niveaus van 0,4 Nm of 1,0 Nm.

Denk aan uw rug bij het vervoeren van gereedschap

Ook voor het vervoeren van uw zware gereedschap zijn er energiebesparende en ergonomisch voordelige oplossingen. Met de handige gereedschapskofferset XXL III electric van Wiha hoeft u geen zwaar en onhandig gereedschap meer te dragen of op te tillen. Uitklapbare poten voor het gemakkelijk verwijderen van gereedschap in een verhoogde positie of om de koffer als zitplaats of opstapje te gebruiken, is een ander voorbeeld van een ergonomische en professionele oplossing.

  

X-Lock van Bosch Professional

Het verwisselen van accessoires ging nog nooit zo eenvoudig

X-LOCK is een revolutionair haaks systeem van Bosch Professional waarmee accessoires met slechts één klik kunnen worden verwisseld. Snel, betrouwbaar, zonder gereedschap en met tal van merken van andere fabrikanten zal het snel de nieuwe marktstandaard worden.

Meer dan 30 merken maken deel uit van de X-LOCK-revolutie. Dit biedt iedereen een enorme keuze aan X-LOCK accessoires in elk type en prijsklasse.

X-TRA eenvoudig en snel
Schijfwissel in 3 seconden zonder extra gereedschap.

X-TRA uitgebreid
Grote keuze aan haakse slijpers met meer dan 150 accessoires.

X-TRA betrouwbaar
Een klik bevestigt dat de accessoire stevig is vergrendeld.

X-TRA compatibel
Meer dan 30 fabrikanten van accessoires hebben zich al aangesloten bij de nieuwe marktstandaard.

  

Accu's van Metabo

Cordless Alliance-system: één accu voor alles.

Het Cordless Alliance System (CAS) maakt u onafhankelijk van netvoeding. U kunt nu eenvoudig 18V-machines, accupacks en laders van een grote verscheidenheid aan fabrikanten combineren. Dit betekent dat nu ook een groot aantal professionele toepassingen op accu mogelijk is.

Ongeacht welke taak u moet uitvoeren, met de apparaten van CAS-partners TRUMPF, GESIPA, EISENBLÄTTER, MONTIPOWER en METABO is er een groot aantal accuoplossingen beschikbaar voor alle metaalbewerkingstoepassingen.

Voor alle dak- en houttoepassingen omvat het CAS-assortiment accu-machines van MAFELL, PREBENA en METABO.

En voor alle elektrische toepassingen is er een groot aantal accu-producten van CAS-partners CEMBRE, STEINEL en METABO.

Eén accu voor alle werkzaamheden, van standaard tot speciale taken. Combineer eenvoudig de juiste machines van CAS-partners. Dit bespaart u niet alleen accu's en laders, maar ook geld. 100% compatibiliteit in de 18 V-klasse!

LiHD accutechnologie

Dankzij LiHD-technologie dekt Metabo het volledige vermogensbereik - van 400 tot 3.200 watt - van standaardmachines tot unieke systeemoplossingen. Toepassingen die voorheen waren gereserveerd voor de krachtigste netwerkmachines, zijn nu mogelijk zonder kabels. De nieuwe LiHD-accupacks zijn nu verkrijgbaar met 4,0 Ah, 5,5 Ah, 8,0 Ah en 10,0 Ah.

Relevante Services: