172-delige dopsleutelset GEDORE red

Conrad Electronic levert de beproefde 172-delige GEDORE red R45603172 dopsleutelset, die ontworpen is voor sleutelende autoliefhebbers en professionele monteurs. De set bestaat uit in totaal 172 onderdelen, waaronder drie fijngetande 2-componenten hendelbediende omschakelbare links- en rechtsdraaiende ratels, die compatibel zijn met alle meegeleverde inserts. Alle onderdelen liggen zo voor het grijpen in de praktisch georganiseerde zwart en rode kunststof koffer. Deze robuuste dopsleutelset is de uitkomst voor alle uitdagingen (hoe lastig ook) bij het gecontroleerd los- en vastdraaien van dopmoeren, bouten en bougies.

 

Voor werkplaats en buitengebruik

Met deze uitgebreide en uitgekiende set gereedschappen en accessoires uit het ¼, ⅜ en ½ inch segment (inclusief bougiesleutelinzetten, verlengstukken, T-greep en cardankoppeling, vergrotingsadapter en zeskantleutels), is de GEDORE red dopsleutelset geschikt voor een zeer breed scala aan toepassingen. Hij is daarmee uitstekend geschikt voor zowel gebruik in de werkplaats als buitengebruik.

Lichtgewicht, handzame kunststof koffer

De handige en stabiele, goed af te sluiten kunststof koffer waarin het gereedschap betrouwbaar kan worden vastgeklemd draagt bij aan comfortabel transport en gebruik. Door de ruimtebesparende indeling is de koffer compact. Dit draagt ook bij aan het relatief lage gewicht van de dopsleutelset.

“De GEDORE red R45603172 productlijn met door de fabrikant geteste kwaliteit is een van de bestsellers in ons B2B-segment voor vak- en autobedrijven”, legt Jürgen Kreiner, product manager bij Conrad Electronic, uit. "GEDORE red zal in 2020 prominent worden gepromoot in het kader van onze klantactivatiecampagne.”

Complete oplossing

“Onze GEDORE red dopsleutelsets bieden universele, complete oplossingen voor onze gebruikers. Wie kiest voor de 172-delige dopsleutelset hoeft geen compromis te sluiten tussen kwaliteit en diversiteit aan toepassingen”, legt Mike Carlos Wolf, managing director van GEDORE Werkzeugfabrik GmbH & Co, uit. “Op basis van onze bijna 100 jaar ervaring en knowhow in de productie van gereedschappen en inmiddels vele langdurige klantrelaties leveren wij DIN-geteste gereedschappen voor veilige en precieze werkzaamheden.”