Onderhoudsmiddelen

Bij alle producten die u aanschaft is het van belang dat u deze goed onderhoudt. Hier zijn veel verschillende onderhoudsmiddelen voor, want elk product vraagt weer om een ander onderhoud. Conrad heeft een breed assortiment aan onderhoudsartikelen voor verschillende doeleinden. Conrad heeft ongetwijfeld het onderhoudsmiddel waar u naar op zoek bent. Waar gewerkt wordt, zullen er ook dingen vies worden. Met alle onderhoudsmiddelen houdt u bijvoorbeeld uw werkplaats schoon. Als uw werkplek een rommeltje is kunt u niet alles terug vinden. Wanneer alles lekker schoon is, kunt u overzichtelijk en hygiënisch aan de slag.

Iedereen moet wel een keer een grondige schoonmaak inlassen. Hiervoor zijn er de algemene reinigingsmiddelen. Zo houdt u uw werkplek schoon en u vloer zal weer gaan glimmen. Zijn er krassen die u wilt herstellen, dan hebben wij de krasverwijdermiddelen voor u.

Reiniging voor elektronische apparatuur

Voor elektronische apparatuur zijn er speciale reinigingsmiddelen, omdat deze om een andere reiniging vragen. Doet u dit met algemene schoonmaakmiddelen bestaat de kans dat uw apparaat dit niet zal overleven. Ook is het handig om hiervoor een persluchtreiniger te gebruiken om zo ook de plekken, waar u niet zo goed bij kunt, grondig te reinigen.

Onderhoud en ontvetting

Voor apparaten die stroef lopen en dus wat olie of smeermiddel nodig hebben kunt u ook bij Conrad terecht. Als laatste komt het ook heel vaak voor dat u met vettigheid werkt. Om dit op te lossen, zijn er allerlei verschillende ontvettingsmiddelen.