Digitaal onderwijs: in het klaslokaal

In de klas zijn de tafels natuurlijk uit elkaar geplaatst zodat elke leerling op 1,5 meter afstand zit. Iedereen probeert zo min mogelijk direct contact te hebben. En toch werken de lessen perfect. Met hoogwaardige notebooks, projectoren en de bijbehorende systemen is dit geen probleem.

Met onze apparatuur kunnen uw klaslokalen ook worden aangepast aan de huidige behoeften.

    

Inrichting

Of het nu gaat om professionele presentatietechniek of digitale eindapparatuur, bij ons kunt u de apparatuur voor het digitaliseren van uw onderwijsinstelling snel, eenvoudig en volledig uit één hand aanschaffen.

    

Laad- en beheersystemen voor notebooks en tablets

De nieuw aangeschafte eindapparaten zoals notebooks en tablets moeten veilig worden opgeborgen en opgeladen zijn zodra u ze nodig heeft. U kunt beide bereiken met onze mobiele laad- en beheersystemen. Veilig vergrendeld, automatisch opgeladen en gemakkelijk te vervoeren van klaslokaal naar klaslokaal.

    

Bescherm uzelf en uw studenten

De verspreiding van coronavirussen via aerosolen is het grootst in gesloten ruimtes. De kans op besmetting met Covid-19 tijdens de les is dan ook immens. Binnen de klas is het vooral belangrijk om afstand te houden, hygiëne en beschermende maatregelen evenals goede ventilatie. De Federale Milieuagentschap stelt daarom voor om als hulpmiddel CO2-sensoren of CO2-meetapparatuur in elk klaslokaal te installeren. Met onze producten beschermt u zichzelf en uw studenten.

    

Misschien interessant voor u?

Met cAPPito kunnen lessen digitaal worden ontworpen op scholen, zelfs zonder digitale infrastructuur. De minicomputer bouwt zijn eigen netwerk op waarin de leerlingen b.v. kunnen inbellen met hun eigen smartphones. De docenten loggen ook in met hun apparaat en kunnen het cAPPito-netwerk gebruiken om presentaties te laten zien, tests uit te voeren en huiswerk te verdelen, allemaal zonder enige extra IT-infrastructuur. Hetzelfde materiaal kan dankzij het digitale formulier ook gebruikt worden voor de leerlingen die les volgen vanuit bijv. huis.
 

Netatmo maakt boeiende en intelligente items die intuïtief communiceren met hun gebruikers om het comfort en de veiligheid thuis te verbeteren.
Ontdek hoe Netatmo-apparaten ook op uw school een grote meerwaarde kunnen bieden.