Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Invoerapparatuur voor uw PC’s of computer, bij Conrad vindt u alles om uw PC beter te kunnen bedienen, aan te sturen of werkzamer te maken. Kies voor ergonomisch gevormde toetsenborden of muizen die passen bij uw werkzaamheden. Goede invoer apparatuur is van groot belang om RSI klachten te voorkomen, kies daarom voor de producten die er voor zorgen dat u probleemloos langere tijd goed kunt werken of surfen op uw computer.  We brengen steeds meer tijd door achter de PC en hierdoor wordt het belang van goede invoer apparatuur steeds belangrijker.

  Invoerapparatuur bij Conrad - Voor al uw computergemak!

  De computer en de laptop zijn één van de modernste uitvindingen van de voorgaande eeuw. Toch zijn het vaak de accessoires en de toebehoren die uw pc compleet maken of verbeteren. De toebehoren zijn van groot belang voor het optimaal kunnen functioneren van uw computer! Welke muis werkt het beste bij uw pc? Wat voor toetsenbord is meest geschikt voor uw computer? En welke accessoires zorgen ervoor dat u nog meer plezier kunt beleven aan uw tekstverwerker? Conrad geeft antwoord op deze vragen. Door het brede assortiment is er namelijk voor elke computergebruiker de juiste invoerapparatuur te vinden. Hierdoor kunt u nu nog eenvoudiger gebruik maken van uw computer! Als u dan ook op zoek bent naar de volgende apparatuur, bent u bij Conrad aan het juiste adres!

  Muizen en trackballs

  Om eenvoudig en op een snelle manier gebruik te maken van uw beeldscherm, is een goede muis essentieel. Door de verscheidenheid aan modellen en samenstellingen is er voor elke computergebruiker de juiste muis te vinden. Zo is er de eenvoudige muis met 2 toetsen en een scrollwieltje, maar ook een gespecialiseerde muis met 5 toetsen en omschakelbare resolutie. Daarnaast zijn de meeste muizen draadloos, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Door de verschillende vormen zal er voor iedereen een muis zijn die lekker in de hand ligt! Wanneer u bovendien kiest voor een trackball, kiest u voor een zeer nauwkeurige muis. Als er op uw computer veel precisie vereist is dan is een trackball zeker een aanrader! 

  Toetsenborden

  Wanneer u achter de computer zit, gebruikt u eigenlijk altijd het toetsenbord. Het is dan voor een computergebruiker ook van groot belang dat deze van goede kwaliteit is en een comfortabel ontwerp heeft. Bij Conrad vindt u verschillende varianten: van ultradun tot draadloos en van compact tot lichtgevend. Hierdoor is er voor iedereen een passend toetsenbord te vinden, hetgeen het
  computerplezier zal vergroten! 

  Pc-afstandsbedieningen

  Bij een presentatie kan het vervelend zijn om telkens naar de pc te moeten lopen om de volgende dia aan te kunnen klikken. Of om een film op pauze te zetten moet u per se op de computer op de juiste knop klikken: met de pc-afstandsbedieningen is dit verleden tijd! Met een afstandsbediening is uw pc eenvoudig van een afstandje aan te sturen waardoor u nu een professionele presentatie kunt geven of ontspannen een film kunt kijken! 

  Bovendien heeft Conrad ook een breed assortiment wanneer het om overige invoerapparatuur gaat: tekentablets, muismatten, handsteunen en nog veel meer! Voor computergemak moet u daarom bij Conrad zijn!