Whitepaper - Wetenschap & technologie in het Basisonderwijs

Whitepaper - Wetenschap & technologie in het Basisonderwijs

22 mrt 2018

Implementatie van W&T in het basisonderwijs

In 2020 moet elke basisschool Wetenschap & Technologie in het curriculum hebben geïntegreerd. Een vooruitstrevend plan dat behoorlijk wat voeten in aarde heeft gehad de afgelopen jaren. En nog steeds heeft. In deze whitepaper lichten we verschillende manieren toe die de implementatie vereenvoudigen. We bieden een naslagwerk over het verkrijgen van financiering, verschillende ondersteunende organisaties en implementatiemethodes. Alles overzichtelijk voor u op de rij gezet.

Inspirerende technische lesprogramma’s

Behalve een leidraad, is deze whitepaper ook een inspiratie paper voor afwisselende technische lesprogramma’s. Wat is er mogelijk op het gebied van Wetenschap & Technologie, voor welke leeftijdsgroepen zijn er passende lesprogramma’s en hoe kan dit het beste geïntegreerd worden? Daarnaast een overzicht van uitdagende regionale en nationale technologie wedstrijden waarmee leerlingen extra worden uitgedaagd.

Wilt u een overzichtelijk handboek voor de integratie van Wetenschap & Technologie? Een whitepaper boordevol inspirerende tips en toepassingen?