In deze periode werken de meeste mensen thuis. Dat maakt het dé perfecte tijd om uw bedrijfspand te upgraden. Een uitgebreider netwerk, betere beveiliging, vervanging van uw verlichting en wat dacht u van het leefklimaat? Want met de zomer in aantocht is een aangename temperatuur en een goed zuurstofgehalte in de lucht ontzettend belangrijk! Niet alleen voor de gezondheid van uw medewerkers maar ook voor de productiviteit. Laat u inspireren door onze producten en de verschillende mogelijkheden.
 
 

Verlichting

De juiste verlichting is niet alleen ontzettend belangrijk voor de productiviteit, uw energiekosten zullen ook een stuk lager uitvallen. Met bijvoorbeeld LED-verlichting bespaart u al snel veel geld op jaarbasis. Uiteraard heeft elke ruimte zijn eigen lichtbehoefte. In ons assortiment vindt u hier de juiste verlichting voor.

 
 

 

Artikelen

 

Beveiligingssytemen

Het bewaken van uw pand is niet alleen belangrijk, vaak is dit ook een vereist van de verzekeringsmaatschappij. Beveiligen en bewaken kan op verschillende manieren. Vaak worden ook meerdere alarmsystemen samen ingezet om een pand optimaal te beveiligen. Doordat we veel draadloze beveiligingssystemen bieden, is installeren en activeren een fluitje van een cent.

 
 

Artikelen

 

Klimaatbeheersing

Een goede luchtkwaliteit en de juiste temperatuur zijn ontzettend belangrijk voor de productiviteit en gezondheid van uw medewerkers. Dit kunt u met aparte producten bereiken, maar u kunt er ook voor kiezen om dit geautomatiseerd te controleren. Zelf heeft u er dan geen omkijken meer naar. Waar u ook voor kiest, u vindt het in ons uitgebreide assortiment.

 
 

Artikelen

Netwerk

Zonder goed netwerk geen bedrijfsvoering. En hoe meer medewerkers u heeft of hoe ingewikkelder uw netwerktaken zijn, des te uitgebreider uw netwerk moet zijn. Iedereen moet, op elk gewenst moment, zijn of haar werk kunnen uitoevenen. En vergeet daarnaast de netwerk gestuurde apparatuur en machines niet! Data-uitwisseling kan alleen met een geoptimaliseerd en geschikt netwerk. Wat heeft u nodig?

 
 

 

Artikelen

 

Elektriciteitsvoorziening

Heeft u een bestaand pand dat u wilt upgraden en heeft u snel meerdere stopcontacten nodig? Of ontbreken stopcontacten op plekken waar u ze nodig heeft? Breidt dan eenvoudig uw netvoedingbereik uit met stekkerdozen. Heeft u tijdelijk geen stroom? Beveilig uw kostbare apparatuur en data dan met een UPS of overspanningsbeveiligde stekkerdozen. Ook handig: tijdschakelklokken voor het automatisch instellen van de stroomvoorziening.

 
 

Artikelen