Lijst
  Tegel
  Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
  Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

  Meest gekocht

  Am häufigsten gekauft

  Best beoordeelde producten

  Top bewertete Produkte

  Advies

  Bent u op zoek naar verlichting? In ons assortiment Verlichting vindt u een uitgebreid assortiment lampen. Verlichting voor binnen, buitenverlichting, smart lighting, led verlichting en veel meer. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod lampen en accessoires. Verlichting in de breedste zin van het woord.

  Verlichting voor binnen en buiten koopt u bij Conrad

  Als leverancier van elektrische artikelen, componenten en elektrotechnische accessoires leveren wij ook verlichting in de breedste zin van het woord. Binnenverlichting, buitenverlichting, kerstversiering, losse lampen, LED-verlichting, plantverlichting, Smart lighting, transformatoren en uiteraard hoofdlampen en zaklampen. Of u nu een LED-strip zoekt, een halogeen transformator of een LED kweeklamp, bij ons grijpt u zelden mis. 

  Binnenverlichting

  Qua binnenverlichting vindt u een breed scala aan mogelijkheden. Voor elke ruimte binnenshuis bieden wij verschillende soorten verlichting. Decoratieve verlichting, sfeerverlichting, inbouwspots voor bijvoorbeeld de badkamper of noodverlichting voor uw bedrijfspand. Maar ook rail- en kabelsystemen van maar liefst 7 verschillende merken voor zakelijk gebruik of gebruik binnenshuis bestelt u eenvoudig online. Zoekt u accessoires voor uw binnenverlichting? Losse onderdelen zoals lampfittingen, LED-drivers en tl-buis starters vindt u bij de "toebehoren".

  Buitenverlichting

  Buitenverlichting kan verschillende doelen hebben. Enerzijds zorgt het voor een sfeervolle aankleding van uw huis of bedrijfspand, anderzijds verhoogt het uw veiligheid en verlaagt het de kans op inbraak. Wilt u niet dat uw pand continu verlicht wordt? Kies dan voor buitenverlichting met een sensor. Deze schakelt in zodra er beweging wordt gedetecteerd. Op die manier houdt u de kosten laag én voorkomt u dat ongenode gasten ongezien uw pand binnen komen. 
  Een maniere manier om de energiekosten van uw buitenverlichting laag te houden, is het plaatsen van solar verlichting. Deze verlichting wint steeds meer terrein en dat is niet onterecht. De ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil, waardoor u steeds meer keuze heeft. 
  Werkt u regelmatig in het donker? Vooral tijdens de wintermaanden zult u dan behoefte hebben aan goede verlichting tijdens uw projecten. Op het gebied van schijnwerpers bieden wij diverse bouwlampen van bijvoorbeeld Brennenstuhl, Megatron en Grothe. 

  Bent u op zoek naar speciale lampen of smart lighting? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. En zoekt u iets speciaals en kunt u het niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.