bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

UPS's accu’s worden ook wel uninterruptable power supply accu’s genoemd


UPS staat voor uninterruptable power supply. Als u erachter komt dat u een pc of een internetmodem moet voorzien van spanning, dan is een accu van grote waarde. Hierdoor heeft uw bedrijf niet langer meer te maken met stroomuitval. De UPS's accu’s uit het assortiment zijn erg eenvoudig aan te sluiten op een stopcontact. Heeft u dit gedaan, dan kunt u vervolgens de netvoedingskabel van de computer en van een internetmodem aansluiten op de stopcontact waar de accu op werkt.

Hoe zorgt u ervoor dat de ingebouwde accu in een UPS in goede conditie blijft?

Kiest u ervoor om een van de UPS's accu te kopen? Dan bent u er altijd zeker van dat de ingebouwde accu in de best mogelijke conditie blijft. Ook is de accu altijd voorzien van voldoende stroom. Als de netspanning uit dreigt te vallen of plotseling uit is gevallen, zorgt de accu noodstroomvoorziening er meteen voor dat dit probleem op wordt gemerkt. Als de issue wordt geconstateerd, dan wordt er naar het noodverbruik omgeschakeld. Uiteindelijk zet de elektronica in de accu de gelijkspanning van de accu om naar een netspanning. Aangezien dit moment binnen een mum van tijd gebeurt, weet u altijd zeker dat de apparatuur die op de accu aan is gesloten met UPS's altijd goed kan blijven functioneren. De overschakeling merkt u dus niet op.

Wat zijn de voordelen van het kopen van de accu voor uw bedrijf?

Het kopen van een accu voor uw bedrijf is eigenlijk onmisbaar. Door een accu aan te sluiten binnen het bedrijf kunt u er altijd zeker van zijn dat uw personeel de dagelijkse taken hoe dan ook goed uit kan blijven voeren. Een voorbeeld van de waarde van UPS's accu’s is als een stop onverwachts doorslaat of als er een storing bij de energieleverancier optreedt. Het zijn beide voorbeelden van situaties wanneer dat ene belangrijke document kan niet meer op kan worden geslagen of wanneer er niet meer door kan worden gewerkt. Het kan zelfs zo zijn dat een document beschadigd is en daardoor niet meer kan worden gebruikt. Deze problemen zijn definitief verleden tijd door te kiezen voor UPS's accu’s.

Houd altijd rekening met het uitgangsvermogen van UPS's accu’s

Nu u weet wat de voordelen zijn van UPS's accu’s wordt het tijd om gericht op zoek te gaan naar een model. Het is essentieel dat u rekening houdt met het uitgangsvermogen. Het maximale uitgangsvermogen wordt in VA en watt aangeven. Let er daarnaast ook op dat de hoeveelheid dat geleverd kan worden altijd kleiner moet zijn dan het aantal VA. Zorg er daarnaast voor dat beide waardes van het apparaat niet de maximale waardes overschrijden van de noodstroomvoorziening.

Met welke specificaties moet u rekening houden bij UPS's?

Tijdens het uitzoeken van UPS's accu’s is er een aantal aansluitspecificaties waar u rekening mee kunt houden. Hierbij kunt u denken aan:

  • een UTP netwerkaansluiting
  • een oudere RS 232 seriële aansluiting
  • een moderne USB aansluiting

Wat is de benodigde capaciteit van UPS's?

Voor het berekenen van de nodige capaciteit voert u een rekensom uit. Het aantal accu’s in de UPS's accu's moet met de accuspanning en het aantal ampère-uur worden vermenigvuldigd. Het totaal aantal watt uur dat u heeft berekend, kunt u daarna weer delen door de belasting in watt. Door deze uitkomst weet u hoelang de accu van het apparaat door kan werken totdat deze helemaal leeg is.

Kwaliteit snel bezorgd

Het beste van allemaal? U mag de UPS's en de UPS accessoires uit de collectie snel in huis verwachten. Alle UPS's voldoen bovendien altijd aan een hoge kwaliteitsstandaard.