Wie is Conrad Electronic?

Ontdek ons Sourcing platform

Als sourcing platform met meer dan een miljoen producten en kantoren in heel Europa. bieden wij onze klanten "all parts of success" voor de inkoop van technische producten. Van losse reserveonderdelen tot grote volumes, u vindt alle benodigdheden voor uw bedrijf, 24 uur per dag. Voorzie in al uw technische behoeften, snel en eenvoudig door handig one-stop-shopping met klantgerichte oplossingen en diensten en deskundig persoonlijk advies. Dankzij onze individuele inkoopconnecties kunnen wij ook voor uw bedrijfsgrootte de beste oplossing vinden. Om precies datgene te leveren wat uw projecten of bedrijf tot een succes maakt. Wat en wanneer u maar wilt.

 

   

Vindt u onderstaande punten ook belangrijk? Wij ook. Daarom bieden wij de volgende oplossing.

✔ Continuïteit in de aanvoer van producten
Afroeporders: plaats één bestelling en laat deze op verschillende data leveren

✔ Veiligheid op de werkplek
Wij bieden een uitgebreid assortiment veiligheidsproducten

✔ Goede prijzen en hoogwaardige kwaliteit
Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox

✔ Goede kwaliteit gereedschap
Met onze eigen merken Toolcraft en Voltcraft bieden we hoogwaardig gereedschap en test- en meetapparatuur tegen sterk concurrerende prijzen. Daarnaast bieden we een kalibratie-service en beschikt ons magazijn over een grote ESD ruimte.

✔ Reduceren van het aantal leveranciers
Naast ons eigen assortiment met +900.000 producten bieden gerenommeerde resellers hun assortimenten aan via ons inkoopplatform. U bestelt dus alles van de bekende leveranciers in via één platform.

✔ Overzicht en efficiëntie
Met een eProcurement oplossing koopt u snel en efficiënt in. Grote aantallen nodig? Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox. 

✔ Reduceren van het aantal leveranciers
Conrad bied een kalibratie-service

✔ Snelle levering
Alle voorraadproducten ontvangt u binnen 1-2 werkdagen. En met een Express levering zelfs binnen 24 uur

Wat klanten over ons zeggen

 
 
  1. Uitgebreid assortiment
  2. Snelle levering
  3. Betrouwbaar
  4. Goede service
  5. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Een greep uit onze merken en ons assortiment

   

Duurzaamheid

De Conrad Group zet zich nadrukkelijk in voor een ecologisch en sociaal verantwoorde bedrijfsvoering. Het bewuste gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het creëren van eerlijke arbeidsomstandigheden staan daarom al vele jaren centraal in onze bedrijfsvoering.

Om onze inspanningen transparant te houden en u te informeren, stellen we jaarlijks een duurzaamheidsraport voor u op volgens de universele GRI 2021-standaarden.

   

Milieuvriendelijke producten

We labelen duurzame producten transparant met ons ecolabel. Zo kunnen onze klanten zien of het een milieuvriendelijk en grondstofbesparend alternatief is. U vindt dit icoon in de productlijsten en op de product overzichtspagina's.

Producten met een ecolabel hebben milieuvoordelen ten opzichte van andere producten in hun materiaalklasse en hebben ten minste een van de volgende certificeringen: Blauer EngelEU EcolabelTCO Certified.

Naast het Eco-label gebruiken we ook het "Plastic Free"-label om het toenemend aantal producten aan te duiden die geen plastic gebruiken in hun buitenverpakking. In het huismerkassortiment gold dit bijvoorbeeld voor bijna 90 procent van alle nieuwe producten die in 2020 aan het assortiment werden toegevoegd.


   

   Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wist u dat u 10% korting krijgt op uw eerstvolgende bestelling als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief?
Belangrijker is natuurlijk dat we u via de nieuwsbrief op de hoogte houden van de nieuwste producten en de laatste ontwikkelingen.

  

Nieuwsgierig geworden?

Wij bieden u nu 3 maanden gratis onze Business Plus service aan. Hiermee betaalt u géén verzendkosten en profiteert u van 10% korting op alle producten van onze eigen merken. Hiervoor hoeft u alleen onderstaande velden in te vullen; wij maken dan het account voor u aan waarna u per email de bevestiging ontvangt. Na 3 maanden stoppen wij automatisch de service.