Brennenstuhl

Brennenstuhl® staat voor kwaliteit en innovatie

Deze claim kenmerkt het familiebedrijf al meer dan 60 jaar in de ontwikkeling van nieuwe producten. Miljoenen verkochte producten voldoen jaarlijks aan hoge eisen qua het ontwerp en functie. Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Ontdek brennenstuhl®, het internationale toonaangevende merk voor kabelhaspels, stekkerdozen, verlengkabels, verlichting en bouwlampen, evenals vele andere innovatieve
productranges. Brennenstuhl biedt oplossingen in de elektro techniek, industrie en woningverbetering met de hoogste Kwaliteit!

Innovatieve elektra oplossingen van Brennenstuhl

Van innovatieve stekkerdozen die uit het bureau komen tot robuuste kabelhaspels voor bouwplaatsen en van Smart Home schakelaars tot handige accu werklampen en LED bouwverlichting. Met Brennenstuhl heeft u robuust materiaal in handen van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de nieuwste technische snufjes. 

Brennenstuhl stekkerdozen: van werkplaats tot kantoor

Stekkerdozen zijn er in verschillende uitvoeringen. Brennenstuhl biedt voor elk doel een passende stekkerdoos. Meerdere stopcontacten met USB, voorzien van overspanningsbeveiliging, met master-slave-functie of alleen met kinderslot: kies de stekkerdoos die past bij waar u hem voor wilt gebruiken.

Verlichting van Brennenstuhl: van zaklamp tot bouwverlichting

Goede verlichting is een absolute must tijdens uw werk. Vooral in donkere ruimtes is het handig om de juiste verlichting te gebruiken. Het liefst draagbaar, dan heeft u altijd uw eigen verlichting bij de hand. Brennenstuhl biedt voor uw werkzaamheden de beste verlichting., of het nu om een zaklamp, een handzame werklamp of om rote bouwverlichting gaat. 

Robuuste haspels van Brennenstuhl

Bij mobiele klussen is het altijd de vraag waar en of er een stopcontact in de buurt zit. Met een kabelhaspel of verlengsnoer heeft u op elke plek stroom voor al uw werkzaamheden. Kabelhaspels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voorzien van een waterstop, randaarde of CEE stekker of oververhittingsbeveiliging en met een kabellengte tot maar liefst 50 meter. U kiest.

Brennenstuhl bestsellers

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist