Flir, zekerheid voor alles

FLIR Systems ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt de meest hoogwaardige apparatuur. Warmtebeeldsystemen, zichtbaar-lichtafbeeldingssystemen, plaatsbepalingssystemen, meet- en diagnosesystemen en geavanceerde systemen voor bedreigingsdetectie. De producten van Flir verbeteren de manier waarop mensen hun werkzaamheden uitvoeren en verhogen daardoor de efficiëntie van diverse werkprocessen.

FLIR, zekerheid voor alles

Voorkomen is beter dan genezen. Deze waarheid is een gouden regel op ieder gebied. De warmtebeeldcamera’s van FLIR vervullen op dat gebied een cruciale rol. De detectieapparaten van deze firma zijn een vaste waarde voor vele bedrijven en specialisten.

Hoogwaardige technologie

Het opsporen van oververhitting bij machines. Het inspecteren van laag- en hoogspanning. Het opsporen van verborgen leidingen. FLIR profileert zich als ‘The World's Sixth Sense’ en mag dat met recht en reden doen. Voor het menselijk oog onzichtbare temperatuurverschillen worden omgezet in beelden zodat een mankement precies opgespoord kan worden. Ook voor preventief gebruik is deze techniek van onschatbare waarde.

Uitgerust voor elke omgeving

Of het nu gaat om zware industrie of het opsporen van leidingen in uw eigen woning, Conrad biedt de juiste meetapparatuur van Flir. De bijpassende opbergboxen en hoezen beschermen de delicate toestellen en houden ze in perfecte staat. Ook zijn er aparte accu’s verkrijgbaar die ervoor zorgen dat de continuïteit van de werkzaamheden niet gestaakt hoeven te worden wegens een lege batterij.

Een blik in het verborgene

Met een hele reeks toebehoren waarmee u de meetapparaten van FLIR kunt uitrusten, blijft er geen plek verborgen. Zo zijn er bijvoorbeeld endoscoop accessoires in verschillende lengtes en lenzen beschikbaar die de accuratesse verhogen.

Flir bestsellers

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist