Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Bent u op zoek naar opslag voor uw gereedschap?  Bijna elke klus vereist ander gereedschap zodat u al snel een flinke verzameling gereedschap heeft om elke klus naar behoren te kunnen uitvoeren. Om te voorkomen dat u niets meer kunt vinden in de grote berg gereedschap en ander klusmateriaal, bieden wij een uitgebreid assortiment producten voor gereedschap- en klusmaterialen zodat uw werkplek altijd netjes opgeruimd blijft.

  Met onze handige en gebruiksvriendelijke gereedschap opslagmateriaal is opbergen na een klus in een oogwenk klaar. Hierdoor kan je de volgende keer direct vinden wat je zoekt, zonder kostbare tijd verloren te moeten laten gaan aan het zoeken naar die ene maat sleutel of die specifieke maat boor.

  Opslagmateriaal & opbergsystemen voor elke wens

  Van kleine, compacte gereedschapsboxen en handige draagtassen tot meerdelige gereedschapswagens: voor elk gereedschap en voor elke hoeveelheid hebben wij een passende opslagvorm. Wil je je gereedschap bewaren in nette lades of juist gesorteerd aan de muur, of draag je het bij je wanneer je klanten bezoekt: bij Conrad hebben wij de juiste oplossing voor jou en je spullen.

  Gegarandeerde kwaliteit door te kopen bij Conrad

  Onze producten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn geschikt om te doen waar ze voor bedoeld zijn: het opslaan en beschermen van veelal zwaardere materialen. De merken die wij leveren hebben betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Omdat u uw gereedschappen op een verantwoorde manier opbergt, zal de levensduur ervan verlengd worden. Met onze opslagmaterialen koopt u dus niet alleen opberggemak maar ook een langere levensduur van uw gereedschappen. Het scheelt tijd, geld en het levert een overzichtelijke werkplek op.

  Een greep uit ons assortiment gereedschap opslagmaterialen & opbergsystemen: 

  Natuurlijk hebben wij ook voor het verder sorteren van uw klusmaterialen een uitgebreid assortiment aan opbergaccessoires. Wij leveren onder meer kofferbekleding en -inlegstukken van Bosch, Alutec en Toolcraft voor het beschermen van uw kostbare gereedschap tegen vallen, stoten en krassen.