Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

1 augustus 2018:  Conrad breidt het assortiment test- en meetapparatuur uit met twee innovatieve testsets van METREL, de VDE MI 3155 EU en de VDE MI 3155 ST.

De twee sets installatietesters zijn gekalibreerd door een ISO-gecertificeerd bedrijf en voldoen aan de eisen van installateurs, elektriciëns, testers, MRO (onderhoud, reparatie en revisie) managers en bedieners van elektrische systemen en apparatuur. Daarnaast zijn de testers geschikt voor het testen van oplaadpunten voor elektrische voertuigen (EVSE, Electric Vehicle Supply Equipment).

 

“De MI 3155 EurotestXD testapparaten zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingsgebieden. Deze variëren van het testen van TT-, TN- en IT-stelsels en tests op eenfasige en meerfasige systemen, tot het initieel en herhaaldelijk testen van huishoudelijke en industriële systemen. Andere toepassingsgebieden zijn het testen van laagspanningsinstallaties, bliksembeveiliging en HF- en LF-systemen, alsmede het testen van machines en schakelapparatuur of medische installaties”, vertelt Julian Magnano, hoofd van de productgroep ‘Measurement, Environmental Measurement, Power Supplies’ bij Conrad Business Supplies.

De ergonomisch ontworpen MI 3155 EurotestXD testers hebben een groot kleurentouchscreen met een unieke en intuïtieve gebruikersinterface. Ze werken volgens gangbare teststandaarden en zijn ook toegerust voor isolatietesten tot 1000 VDC, het meten van de ontladingstijd en een extreem snelle impedantietest.

“De standaarduitvoering van al onze producten bevat in de regel een groot aantal functies en accessoires, zoals software. Daarnaast richten we ons op de voordelen voor de klant die leiden tot langetermijn tijd- en kostenbesparingen en extra mogelijkheden om nieuwe markten aan te boren", zegt Georg Hänfling, Managing Director bij METREL.

De nieuwste versie van de software beschikt over een unieke en eenvoudig te gebruiken geheugenstructuur met nieuwe functies, zoals programmeerbare AUTO-sequenties en een bijna ‘één-kliks’ testevaluatie. Dit leidt tot snel en efficiënt testen en voorkomt dat na een drukke testdag nog revisies moeten worden doorgevoerd.

Met deze installatietesters kunnen bijna alle testbehoeften worden ingevuld, waaronder een compleet overzicht van de installatie en de afzonderlijke onderdelen, het loggen van visuele en functionele tests, voorgedefinieerde auto-sequenties en eenvoudige rapportage ter plekke, die in een later stadium niet hoeft te worden herzien. Hierdoor kunnen medewerkers veel effectiever worden ingezet, waardoor de kans op fouten aanzienlijk wordt verkleind.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U heeft de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord