bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Koop uw trillingsmeter online bij Conrad

Bent u op zoek naar een topkwaliteit trillingsmeter? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment aan diverse merken trillingsmeters. Lees waar u een accurate trillingsmeter zoal voor kunt gebruiken en waar u op moet letten bij het kopen van een trillingsmeter. Door te kijken naar de verschillende eigenschappen van de meters zorgt u er altijd voor dat u een type meter kiest dat bij uw wensen aansluit. Bij Conrad vindt u ongetwijfeld een topkwaliteit trillingsmeter die voor uw gewenste doeleinden geschikt is.

Waarvoor kunt u een trillingsmeter gebruiken?

Een trillingsmeter is een handig hulpmiddel bij het meten van trillingssnelheid in mm/seconde en trillingssterkte in Hertz (Hz). Dat kan onder andere van pas komen bij het meten van trillingen bij lagers, wanden en andere toepassingen. Ook worden de meters vaak gebruikt bij het nauwkeurig meten en rapporteren van zwaar verkeer, een verkeersdrempel, bij het graven van een tunnel of bij heiwerkzaamheden. Met behulp van een trillingsmeter verkrijgt u een betrouwbare indicatie van trillingen en druk, en voorkomt u daarmee mogelijk schade aan gebouwen, personen of machines.

Ook kunnen trillingsmeters gebruikt worden voor het meten van andere belangrijke data die van pas kunnen komen op de werkvloer, zoals bijvoorbeeld trillingsmetingen met meeteenheden voor versnelling, snelheid en verschuiving, of metingen op lastig te bereiken plekken. Dankzij gevoelige sondes zijn hierdoor exacte metingen op verschillende plaatsen mogelijk en kunnen ook de meest lastige ruimtes bereikt worden.

Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden waarvoor de trillingsmeters gebruikt kunnen worden. Zo zijn er bijvoorbeeld ook types die naast trillingen meten ook temperatuurmetingen uitvoeren of andere soorten metingen bieden.

Bent u op zoek naar een apparaat dat geschikt is voor het nauwkeurig meten van weerstand of stroom, bekijk dan het ruime assortiment van Conrad aan diverse kalibrators.

Waar moet u op letten bij het kopen van een trillingsmeter?

Bij Conrad vindt u tal van verschillende soorten en merken trillingsmeters. Indien u op zoek bent naar een trillingsmeter is het belangrijk om een aantal aspecten in acht te nemen. Hiermee voorkomt u dat u een verkeerd type meter koopt dat niet de gewenste meetresultaten oplevert. Zo zijn er namelijk verschillende soorten meters waaruit u kunt kiezen.

Bij het kiezen van een trillingsmeter is het belangrijk om rekening te houden met onder andere de volgende eigenschappen:

  • de verschillende soorten metingen
  • de mate van nauwkeurigheid
  • levensduur batterij
  • aantal Hz
  • de weergave van de metingen

Daarnaast kunt u nog rekening houden met mogelijk extra functies waarover de trillingsmeter beschikt en met de meegeleverde onderdelen, zoals bijvoorbeeld een opbergkoffer, extra sensoren of adapters.

De verschillende merken trillingsmeters uit het assortiment voldoen stuk voor stuk aan strenge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de producten. Door goed naar de verschillende soorten eigenschappen te kijken, en te controleren wat voor uw toepassingen van belang kan zijn, zorgt u er altijd voor dat u het juiste type meter koopt.

Bestel eenvoudig uw trillingsmeter bij Conrad

Haal vandaag nog uw trillingsmeter in huis en zorg voor continu accurate trillingsmetingen. Bekijk het ruime assortiment aan diverse soorten trillingsmeter modellen en kies uit een van de vele topkwaliteit meters.

Let voordat u uw trillingsmeter koopt altijd goed op de verschillende soorten eigenschappen en kies een meter die geschikt is voor uw gewenste metingen. Door goed naar de verschillende eigenschappen van de trillingsmeters te kijken, voorkomt u dat u het verkeerde type aanschaft.

Komt u er niet helemaal uit met het vinden van de juiste trillingsmeter? Of heeft u problemen met het bestelproces? Geen probleem, bij Conrad staan we graag voor u klaar. Met advies van experts helpen wij u graag op uw manier – of dat nu online is, telefonisch of via een van onze adviseurs op de site. Wij vinden voor u gegarandeerd een passende oplossing.