Betrouwbare controle? Meettechnologie voor uw gebouw waar u op kunt rekenen.

Professioneel gebouwbeheer is de basis voor een soepel productieproces of functie. Actuele onderwerpen zoals energieverbruik, vermindering van verwarmingskosten, meting van gebouwen of klimaatbeheersing van ruimten maken hier evenzeer deel van uit als het onderhoud en de service van gebouwen en faciliteiten. Het regelmatig testen van de functionaliteit van elektronische apparatuur, machines en componenten en betrouwbare meetresultaten zijn van cruciaal belang. Met ons productassortiment van meet-, analyse- en testapparatuur, milieumeettechniek en energiekostenmeetapparatuur zijn wij uw partner om aan de hoge eisen op dit gebied te voldoen. Van warmtebeeldtechnologie, bijvoorbeeld voor het controleren van energieverliezen, tot permanent geïnstalleerde meetapparatuur direct in schakelkasten.
Eersteklas merken als Fluke en VOLTCRAFT staan hier garant voor kwaliteit.Fluke Metrology ii900 industriële geluidscamera: Eenvoudigere opsporing van lekken

Door lekken in persluchtsystemen gaat wereldwijd 40 procent van deze vorm van energie verloren. Energieverlies en stilstand door lage luchtdruk leiden wereldwijd tot miljarden dollars verlies. Eerdere methoden voor het opsporen van luchtlekken in de industrie waren tijdrovend en vereisten opleiding. Het ergste was dat de apparatuur moest worden stilgelegd, waardoor de productiviteit en de kosten daalden. Eindelijk is er een betere manier. Welkom bij de toekomst van lekdetectie. 

De Fluke ii900 draagbare industriële geluidscamera heeft een groter gezichtsveld door de plaatsing van meerdere microfoons, waardoor onderhoudsteams snel en nauwkeurig lucht-, gas- en vacuümlekken in persluchtsystemen kunnen lokaliseren, zelfs in lawaaierige omgevingen. De nieuwe SoundSight™-technologie is speciaal ontworpen voor lawaaierige productieomgevingen. Het is gemakkelijk te leren en te gebruiken. Op het 17,8 cm (7") LC-touchscreen wordt een visueel beeld overgetrokken met een SoundMap™ om snel de locatie van het lek te bepalen. Met de eenvoudige, intuïtieve interface kunnen technici de geluidsfrequentie van een lek beperken om luide achtergrondgeluiden uit te filteren. Binnen een paar uur kan het team de hele installatie controleren terwijl deze op volle kracht werkt. Nu kunt u eindelijk snel en gemakkelijk zien welke luchtlekreparaties nodig zijn voor een efficiënte werking en lagere energiekosten. Beelden kunnen worden opgeslagen en geëxporteerd voor rapportage.

   

Fluke-meters in Cat III-omgeving.

Leer welke Fluke digitale multimeter het beste bij u past. Het kiezen van de juiste digitale multimeter is belangrijk omdat deze instrumenten worden gebruikt in vele toepassingen in industriële omgevingen.

    

Flir meettechnologie, voor het lokaliseren van vocht

Met de Flir MR277 kunnen Idea-inspecteurs vochtproblemen sneller opsporen.

Om gebouwen te inspecteren op vochtproblemen moeten inspecteurs gewoonlijk hulpapparatuur meenemen, waaronder een vochtmeter, een psychrometer en een warmtebeeldcamera. De MR277 is het eerste gebouwinspectiesysteem van FLIR dat de voordelen van infrarood gestuurde metingen (IGM) en onze gepatenteerde Multi-Spectral Dynamic Imaging (MSX) combineert met geavanceerde omgevingssensoren om u te helpen problemen snel te lokaliseren, duidelijk te identificeren en eenvoudig te documenteren. IGM-meethulptechnologie en een laserpointer isoleren het gebied waar u de ingebouwde pinloze vochtigheidssensor kunt gebruiken voor niet-invasieve metingen of de externe pinsonde voor invasieve metingen. Met automatisch berekende omgevingswaarden en een in het veld vervangbare vochtigheids-/temperatuursensor kunt u met de MR277 de klus snel klaren, waardoor de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt. Maak verbinding met externe apparaten via METERLiNK® en gebruik FLIR Tools® om probleemoplossing en rapportage te verbeteren.

   

STABILA meettechnologie: hoe echte professionals meten.

Heeft u apparatuur nodig waarop u bij dagelijkse bouwwerkzaamheden kunt vertrouwen, ongeacht het weer? STABILA produceert al sinds 1889 dergelijke meetapparaten. Wij weten dat nauwkeurig meten en een hoge gereedschapsnauwkeurigheid de belangrijkste basis vormen voor het werk van de vakman. Daarom ontwikkelen wij onze producten voortdurend om voor elke toepassing het juiste gereedschap te kunnen aanbieden. Het STABILA assortiment van meer dan 300 artikelen omvat weegschalen, meetlinten, afstandsmeters, lasers en waterpassen.

   

VOLTCRAFT: 40 jaar robuuste meettechniek voor zwaar gebruik

Op bouwplaatsen en bij industriële montage en onderhoud gaat het er vaak ruw aan toe. Tijdsdruk en hoge werkdruk stellen hoge eisen aan mensen en technologie. Daarom mag vooral op deze gebieden niet worden bespaard op robuuste meettechnologie. Speciaal voor deze toepassingen biedt VOLTCRAFT een bijzonder robuust meettechniek-assortiment. Innovatieve ideeën en verdere ontwikkelingen worden consequent in de serieproductie opgenomen en maken het dagelijks werk gemakkelijker. Op valhoogte geteste meettechniek of speciaal verzegelde thermometers zijn slechts een klein voorbeeld uit het VOLTCRAFT assortiment.

Precies op maat gemaakte oplossingen voor praktische toepassingen en innovatieve ontwikkelingen voor een gebruiksvriendelijke bediening maken een efficiënt gebruik van de producten mogelijk. Zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Meer gerelateerde thema's

Topmerken

Verdere onderwerpen rond het Sourcing Platform: onze toegevoegde waarde voor u

Wellicht ook interessant voor u

Alles rond het thema meettechniek 

Vind precies de juiste meettechniek voor uw individuele eisen.

Alles op het gebied van gebouwtechnologie

Conrad biedt u technische oplossingen op maat voor uw gebouw.

Abonneer u nu op de nieuwsbrief

 

Blijf up-to-date en profiteer van vele andere voordelen.