Benning producten koopt u bij Conrad

Benning: Elektrische testapparatuur voor leveranciers in de industrie, handel en service

Opgericht in 1938, heeft het bedrijf naam gemaakt vanwege zijn DUSPOL® en DUTEST® testers die over de hele wereld worden gebruikt. De twee merken vormen de ruggengraat van het uitgebreide assortiment elektrische testers en diagnostische apparatuur van Benning. Professionals over de hele wereld waarderen de innovatieve, hoogwaardige producten van Benning. Zowel het ontwerp- als het productieproces volgen de industriële vereisten.

Benning DUOSPOL spanningstesters

Alle DUSPOL®-spanningstester bezitten een direct indicatiesysteem zonder belasting van de testlocatie. Indien noodzakelijk kan lastinschakeling met behulp van de drukknoppen ingeschakeld worden, deze onderdrukt inductieve en capacitieve „blindspanningen“. Hiermee kan het onderscheid tussen energierijke en energiearme stroomkringen duidelijk worden waargenomen. Een inschakelbare trilmotor, waarvan de trilsterkte proportioneel met de aangesloten spanningshoogte toeneemt, is een extra indicatie van de aanwezige testspanning. De DUSPOL®-spanningstester onderstreept nog nadrukkelijker de deskundigheid van BENNING op het gebied van test-, meet en veiligheidstechniek. Met de DUSPOL®-spanningstesters heeft u een veilig en innovatief product dat door een onafhankelijk test- en certificerings-instituut is getest en goedgekeurd.

Benning digitale multimeters & stroomtangen

De digitale (TRMS) multimeters garanderen exacte meetgegevens en hebben hun kwaliteit en techniek de afgelopen decennia meer dan bewezen. U kunt kiezen uit verschillende multimeters, met verschillende functionaliteiten en toepassingen, waaronder:

 • BENNING MM P3 – functionaliteit in draagtasformaat
 • BENNING MM 2 en Benning MM 3 - nauwkeurig stroommeetbereik van 200 µA - 20 A Voor accurate metingen in vakwerk, service en industrie
 • BENNING MM 5 serie – compacte behuizing met magnetische haak in rubberen holster
 • BENNING MM 6 serie, MM 7-1 – hoogste meetcategorie CAT IV 600 V voor maximale veiligheid
 • BENNING MM 12 – met datalogger, Bluetooth®, PC software en app

Speciaal voor de opsporing van fouten in elektrische installaties en apparatuur biedt Benning:

 • BENNING CM 9 voor meten van lek- en verschilstromen (1 µA - 100 A AC)
 • BENNING CM 11 voor processignalen, voertuigtechniek en inbraakalarmsystemen Voor nauwkeurige metingen in vakwerk, service en Industrie
 • BENNING CM P1/CM P2 – mini-stroomtangen in zakformat met laagdoorlaatfilter
 • BENNING CM 2 – onze bestseller voor veelzijdig gebruik
 • BENNING CM 12 – vermogen-stroomtang met datalog, Bluetooth® en app

Benning apparatentesters & VDE-testapparatuur

Het mobiel en zonder netstroom testen van elektrische apparaten was nog nooit zo eenvoudig. Welk testapparaat kiest u?

 • Benning ST 710 apparatentester: Veiligheidstechnische test voor draagbare elektrische apparaten zoals bijv. elektrische apparaten/gereedschappen met aan/uitschakelaar, verlichting, snoerhaspels, stekerdozen en huishoudelijke apparaten.
 • Benning ST 725 apparatentester: Testen van apparaten met netspanningsafhankelijke schakelelementen/ voedingen/relais, zoals elektronisch gestuurde apparaten/gereedschappen, apparaten van de informatie- en communicatietechniek en apparaten die alleen met netspanning volledig kunnen worden getest.
 • Benning ST 750 apparaattesterset
 • Benning IT 130 VDE-tester

Benning bestsellers

bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist