Nauwkeurige meetresultaten? Hoogwaardige meetinstrumenten voor laboratorium en werkplaats.

Nauwkeurige meetresultaten zijn het resultaat van een vakkundig samenspel van hoogwaardige meettechnologie, deskundige toepassing en correcte interpretatie. In onderzoekslaboratoria is professionele meettechnologie de basis van wetenschappelijk werk. Daarom kunt u profiteren van een reeks professionele meetinstrumenten die speciaal zijn aangepast aan laboratoriumomstandigheden voor elektrotechniek en elektronica, geneeskunde, biologie, natuurkunde en scheikunde, maar ook voor productie en techniek en voor het testen van bouwmaterialen, materialen en levensmiddelen.  

KERN & SOHN weeg- en meettechniek - meer dan 175 jaar ervaring en knowhow.

De meest uiteenlopende eisen die een belangrijke rol spelen bij de uitrusting van uw laboratorium of werkplaats worden gedekt door ons brede productassortiment. Van de eenvoudigste basistoepassingen tot topmodellen voor uiterst nauwkeurig wegen en meten onder laboratoriumomstandigheden, wij hebben industrieoverschrijdende oplossingen voor elke toepassing. Onze laboratorium- en analysebalansen bieden alle voorwaarden voor nauwgezet en nauwkeurig werken, zowel in het laboratorium als in de industrie. Naast een breed scala aan functies op het gebied van weegtechniek bevatten onze weegschalen gemeenschappelijke interfaces die datacommunicatie met uw eindapparaat mogelijk maken. Dit maakt de nauwkeurige en hoge resolutie KERN laboratorium- en analytische balansen geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en werkplekken.

Naast weegtechnologie zijn ook microscopen en refractometers essentiële onderdelen van de moderne laboratoriumuitrusting. Onze KERN stereomicroscoopsets, bijvoorbeeld, worden gekenmerkt door eersteklas optiek in combinatie met krachtige verlichting en hoge flexibiliteit. Ze zijn ideaal voor monsters van verschillende structuren en afmetingen en worden op veel verschillende gebieden gebruikt. Voor het testen van diverse vloeistoffen kunnen wij u onze analoge en digitale refractometers aanbieden.

  

Rigol meettechniek: uitbreiding van het assortiment op het gebied van DC voedingen

RIGOL heeft de productportefeuille van DC-voedingen uitgebreid met deze vier apparaatvarianten DP2031, DP932A, DP932U en DP932E. De voedingen hebben drie geïsoleerde kanalen, waarbij de spannings- en stroomwaarden op 10% hogere waarden kunnen worden ingesteld. In alle versies kunnen twee geïsoleerde kanalen parallel of in serie worden aangesloten, ook intern.

De DP2031-versie heeft de uitgangen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde, hetgeen bijzonder nuttig is voor ATE-integratie en voor een 4-draadsaansluiting via "sense"-ingangen. De DP2031 biedt een zwakstroommodus met een weergavenauwkeurigheid in µA.

Een bijzonder kenmerk is de arbitraire uitgang met minimumtijdinstelling tot 1 ms. alsmede de analysefunctie met een uitgangscurve in real time of als trend en de datalogfunctie.

De rimpel met <350 µVrms / 2 mVpp maakt het gebruik als zeer zuivere voeding mogelijk. Naast het 4,3''-touchscreen bieden de toestellen verschillende aansluitingen voor bediening, bijvoorbeeld via LAN (web control) of USB.

Meerdere meetmethoden op het gebied van IoT

De ontwikkeling op het gebied van het Internet of Things (IoT) vereist steeds meer functies enerzijds en een hoge betrouwbaarheid en levensduur van de batterij anderzijds. Zelfs tijdens de eerste ontwikkelingsstappen vereist dit flexibele meettechnologie die de gebruiker een volledig complete technologie voor elke functie biedt. Rigol biedt hiervoor een complete oplossing met een breed scala aan meetinstrumenten waarmee zelfs aan de moeilijkste meetwensen kan worden voldaan. In de meeste gevallen werken IoT-ontwikkelingen ook op batterijen en kunnen ze bijvoorbeeld via draadloze communicatie met het internet worden verbonden. Vanwege het compacte ontwerp is EMC ook een belangrijk punt dat moet worden gecontroleerd door middel van voortdurende pre-compliance analyses. Rigol biedt hier oplossingen voor power management analyses, voor het waarborgen van de kwaliteit van datalijnen en voor componententesten.

Multimeter
Serie DM3058E

Oscilloscoop
Serie MSO5104

Spektrum-Analysator
Serie RSA3015N

Voedingen
DP832-serie

  

Fluke Metrology - 87V industriële multimeters voor snelle detectie van complexe signaalproblemen

Wanneer de productiviteit in het geding is en u problemen snel moet oplossen, biedt de Fluke 87V de nauwkeurigheid en geavanceerde functies voor probleemoplossing die u nodig hebt. De 87V industriële multimeter is speciaal ontworpen om complexe signalen te verwerken en maakt een hogere productiviteit mogelijk door onzekerheden weg te nemen bij het oplossen van problemen met aandrijfsystemen, zelfs op locaties met hoge volumes, veel energie en op grote hoogte.

  • Nauwkeurige frequentiemetingen aan aandrijvingen met frequentieomvormers dankzij geïntegreerd laagdoorlaatfilter 
  • De geïntegreerde thermometer maakt temperatuurmetingen mogelijk zonder aparte thermometer
  • Met de min/max-piek kunnen onregelmatigheden in een supersnelle 250 µs worden gedetecteerd.
  • Dankzij de dubbele schermresolutie van 6000 of 20000 cijfers kunt u kleine veranderingen in de weergegeven metingen zien.
  • Veiligheidsspecificaties volgens overspanningscategorieën CAT III 1000V, CAT IV 600V - Ontworpen en vervaardigd in de VS
  • Levenslange garantie
  • De Fluke 87V - slechts één van de vertrouwde instrumenten van Fluke

Fluke maakt de meest betrouwbare testinstrumenten ter wereld, en er is veel meer dan de Fluke 87V. Als u werkt aan HVAC-systemen, een kleine meter nodig hebt voor kleine oppervlakken, of als u zich bezighoudt met elektriciteit of reparatie, bekijk dan het volledige assortiment digitale multimeters van Fluke.

Ontdek welke Fluke digitale multimeter voor u het meest geschikt is.
Het kiezen van de juiste digitale multimeter is belangrijk omdat deze instrumenten worden gebruikt in vele toepassingen in industriële omgevingen.

  

Schuifmaat van Helios Preisser

Al meer dan 80 jaar is Helios Preisser een betrouwbare partner in alle aspecten van hoognauwkeurig meten met de hand en biedt daarmee een breed en diep assortiment van hoogwaardige handmeettechnologie.

De digitale schuifmaat DIGI-MET 1320 417 is een echt allround talent van roestvrij staal, bestand tegen vocht en handtranspiratie. De schuifmaat is volgens nauwkeurigheid DIN 862. De volgende toepassingen QuickStart elektronica, QuickLock-functie, nulstelling en PRESET-functie (voorinstelling van de meetwaarde) vergemakkelijken het workflow.

     

VOLTCRAFT - Meet- en testapparatuur voor laboratoriumgebruik

De eisen aan moderne meettechnologie voor onderzoek, ontwikkeling en laboratorium worden steeds hoger. VOLTCRAFT moderniseert en ontwikkelt zijn meetinstrumenten voortdurend om aan de toegenomen eisen te voldoen. Bench-type multimeters met de hoogste precisie of functiegeneratoren met een uitstekende reeks functies, de nadruk ligt ook op digitale technologie in de scopes en mixed-signal oscilloscopen, kortweg MSO oscilloscopen, zijn opgenomen in de productfamilie. De nadruk ligt echter niet alleen op kenmerken en functies, maar ook op het ontwerp, dat is aangepast aan de moderne eisen. Oscilloscopen, functiegeneratoren, tafelmultimeters en laboratoriumvoedingen worden aangeboden in een tijdloos zwart design.

Precies op maat gemaakte oplossingen voor praktisch gebruik en innovatieve ontwikkelingen voor een gebruiksvriendelijke bediening maken een efficiënt gebruik van de producten mogelijk. Zodat u zich op uw werk kunt concentreren.

Ontdek meer thema's

Topmerken

Verdere onderwerpen rond het Sourcing Platform: onze toegevoegde waarde voor u

Dit kan ook interessant voor u zijn

Alles rondom het thema meettechniek

 

40 jaar Voltcraft - betrouwbaar en nauwkeurig