Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Multifunctionele kabelzoeker van Beha-Amprobe

Conrad heeft de Beha-Amprobe's AT-6000-EUR elektrische kabelzoeker, inclusief een uitgebreid assortiment aan accessoires in het assortiment opgenomen. De kabelzoekerkits, die verkrijgbaar zijn in twee verschillende uitvoeringen (AT-6020-EURAT-6030-EUR), bestaan uit een ontvanger en een krachtige zender voor het zoeken naar spanningsvoerende en spanningsloze bedrading en kabels, en het identificeren van installatie automaten en zekeringen. 

Bovendien is de kabelzoeker geschikt voor het lokaliseren van kabelbreuken en kortsluitingen. Markus Gebhard, ‘Senior Director of Purchasing Strategic Brands’ bij Conrad: “Met de AT-6000-EUR biedt Beha-Amprobe een kabelzoeker die qua functionaliteit ongeëvenaard is. Dit is een apparaat waar veel van onze klanten naar op zoek waren.”

De AT-6000-RE ontvanger kan bedrading en kabels zowel passief als actief (met behulp van de zender) detecteren. Het apparaat heeft een probe voor het volgen van bedrading op moeilijk bereikbare plaatsen. De zender is geschikt voor circuits in de veiligheidscategorieën I, II en III, tot maximaal 600 VAC/VDC. De identificatie van automaten en zekeringen is gebaseerd op het hoogst gemeten signaal. Stefan Kohler, Marketing Manager van Fluke Deutschland GmbH, legt uit: “Met de AT-6000-EUR hoeven gebruikers niet langer te schatten waar de kabel die ze zoeken ongeveer is. De kabelzoeker levert nauwkeurige resultaten en is dankzij de vele accessoires universeel toepasbaar.”

De kabelzoekerkit AT-6030-EUR bevat ook de CT-400-EUR stroomtang. Deze is als extra accessoire verkrijgbaar bij de AT-6020-EUR. De stroomtang wordt gebruikt wanneer er geen ongeïsoleerde geleiders toegankelijk zijn. In deze gevallen induceert de zender een signaal via de stroomtang. De ontvanger is uitgerust met een LC-display en heeft vier verschillende modi: snel zoeken, precies zoeken, identificatie van automaten en zekeringen, en contactloze spanningsdetectie. De AT-6000-RE ontvanger en de AT-6000-TE zender zijn ontworpen voor meetcategorie CAT III 600 V, met een bedrijfsspanning van 0 tot 600 VAC/VDC. De CT-400-EUR stroomtang voldoet aan de meetcategorieën CAT IV 600 V en CAT III 1000 V, met een bedrijfsspanning van 0 tot 1000 VAC.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U heeft de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord