Outdoor: alles voor uw tuin

In het assortiment tuingereedschap van Conrad vindt u alle denkbare producten die u nodig heeft om uw tuin lente- en zomerklaar te maken. Tuinieren gaat een stuk makkelijker en dus plezieriger met goed gereedschap. U vindt bij Conrad van alles om u te helpen in de tuin: bladblazers, grastrimmers, grasmaaiersheggenscharenhakselaars, snoeigereedschap, kettingzagen en alle overige artikelen die het werken in de tuin voor u gemakkelijker maken.

Een tuin of balkon heeft onderhoud nodig. Anders groeit het onkruid tussen de tegels, verwildert de tuin en kan er aanslag op de stenen ontstaan. De aanslag verwijdert u vrij eenvoudig met een hogedrukreiniger. Het gras onderhoudt u met een grasmaaier en een grastrimmer. De heg snoeit u met een heggenschaar. Merken als Bosch, Gardena, Ryobi, Zipper, Skil en Metabo ontwikkelen tuingereedschap waarmee u uw tuin of balkon perfect kunt onderhouden.

Bladblazers en zuigers zijn niet meer weg te denken uit ons tuingereedschap assortiment. Als de bladeren weer vallen is het veel werk om alles aan te harken en in een kliko te scheppen. Met een bladblazer blaast u alle bladeren eenvoudig bij elkaar. Met een bladzuiger verzamelt u het blad direct al in een zak, voor een eenvoudige verwerking.

Grastrimmers zijn onmisbaar voor de afwerking van een strak gazon. Er zijn verschillende types grastrimmers te verkrijgen. Elektrische grastrimmers zijn afhankelijk van netstroom, waardoor een verlengkabel vaak noodzakelijk is. Meer bewegingsvrijheid heeft u met een accu-grastrimmer. Wij bieden een ruim assortiment grastrimmers.

De grasmaaier is een must voor iedere gazonliefhebber. Misschien hebt u zelf een gazon waar u een prachtig uitzicht op heeft. Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het gebruik van een grasmaaier is. Het is een fabeltje dat een grasmaaier alleen nuttig zou zijn in de lente en de herfst voor uw gazon. Het gras groeit juist heel hard in de zomermaanden door de vele zonuren en het vaker sproeien. Het gras dient dan wekelijks te worden gemaaid.

Hakselaars ook wel een houtversnipperaar of takkenversnipperaar genoemd, zijn de ideale tuinhelpers voor het reduceren van het volume aan organisch materiaal, voor het produceren van mulchmateriaal en voor de voorbereiding van waardevolle stoffen voor het composteren. Ideaal voor het verwerken van struiken en takken, maar ook gras of plantenresten kunt u op deze manier fijn maken waardoor ze wel passen in uw groencontainer of in een vuilniszak.

Conrad biedt het juiste product voor elke snoeiklus en situatie. Zo hebt u de keuze uit elektrische heggenscharen, accu heggenscharen en hand heggenscharen. Voor specifieke snoeiklussen biedt Conrad daarnaast ook nog de keuze uit telescopische heggenscharen, zodat u geen ladder meer nodig heeft om uw heg of buxusscharen op orde te brengen.

Een kettingzaag is ideaal gereedschap voor het zagen van haardhout, het in vorm houden van bomen en voor het vellen van kleinere bomen. Kortom, het optimale apparaat voor de diverse houtwerkzaamheden rondom het huis, op het erf en in de tuin.

Moet er een grote struik of boom gesnoeid worden of wilt u een dode tak verwijderen? Voor elke tuinklus is er een geschikte tuinzaag. Voor boomstammen, dikkere takken en het zagen van haardhout is een beugelzaag ideaal. Een snoeizaag is net als de handzaag - geschikt voor takken dikker dan ca. 3 cm. Door de vorm van de snoeizaag, met een gekromd blad, glijdt de tak niet weg onder de zaag.

Zo heeft Conrad alles in huis om uw tuin comfortabel en grondig in een topconditie te brengen.