Wij voeren verschillende merken op het gebied van passieve componenten, van de bekende aanbieders als Panasonic of Bourns tot voordelige onderdelen van Tru Components. Ons brede en diepe assortiment passieve componenten biedt u voldoende keuze uit de door u gewenste onderdelen. Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken met fabrikanten leveren wij uw bestelling snel uit tegen de beste prijs. Ongeacht het formaat van uw bestelling.

✓ Altijd originele producten ✓ Gratis retourneren ✓ 30 dagen bedenktijd 

Meest gekocht

Meest gekocht

Best beoordeelde producten

Best beoordeelde producten

Populaire merken

Advies

Passieve componenten bestellen bij Conrad

  • De juiste componenten voor uw project 
  • Scherpe prijzen bij grote én kleine aanvragen 
  • Persoonlijke ondersteuning voor projectaanvragen 
  • Direct contact met één van onze accountmanagers

Toegankelijk en betrouwbaar, voor iedere ondernemer

Wij helpen u graag bij uw project. Van grote multinationals tot kleine zelfstandigen, u bent bij ons van harte welkom als klant. Persoonlijk contact en een lage drempel staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn niet voor niets al ruim 90 jaar dé toegankelijke totaalleverancier voor elektronica en techniek.

  • Zoekt u specifieke passieve componenten voor uw project? Wij helpen u graag met de juiste keuze.
  • Een scherpe offerte nodig? Wij denken actief met u mee en geven u de scherpste prijzen en levertijden.

Kortom, ons business-team staat voor u klaar.  Neem vandaag nog contact met ons op en maak kennis met onze toegankelijke, klantvriendelijke benadering..

Wat zijn passives / passieve componenten?

Er zijn verschillende definities mogelijk. De term ‘passive’ heet volledig ‘passive component’. In het Nederlands dus een passief component. De naam is afkomstig van de technische werking van het onderdeel. Een passive brengt namelijk zelf geen energie voort. Het onderdeel geeft alleen stroom / spanning door.  Dit is een groot verschil met een actieve component (zoals de meeste semiconductors). Deze hebben de mogelijkheid om bijvoorbeeld stroom te versterken.

De meest gebruikte passives (met de Engelse vertaling)

De meest gebruikte passives (met de Engelse vertaling)


Kan ik ook kleine aantallen passieve componenten bestellen?

Ja, u bepaalt zelf hoeveel componenten u bestelt. Wij kunnen in de meeste gevallen zelfs losse componenten aan u leveren. Heeft u drie koolfilmweerstanden van een paar cent nodig? Geen probleem, wij leveren dit graag aan u. Het bestellen kan heel eenvoudig via onze website. Grote aantallen zijn natuurlijk ook gewoon mogelijk, bijvoorbeeld in een tape and reel-verpakking. Neemt u hiervoor contact op met één van onze medewerkers.