Advies

Het lijken ogenschijnlijk van die nutteloze zakjes Silicagel. In de meest vreemde verpakkingen komt u ze tegen. Ook in elektrische producten van ons vindt u ze vaak in de verpakkingsdoos. Deze zakjes met droogmiddel onttrekken vocht aan de omgeving en zijn daardoor voor velerlei toepassingen handig.

Geen beslagen voorruiten

Een veel gebruikte toepassing is in de auto. In uw voertuig is er vaak een vochtige lucht. Beslagen voorruiten zijn dan een logisch gevolg. Een paar zakje in de buurt van het voorraam en u heeft weer prima zicht.

Vochtige smartphone

De eigenschappen van Silica Gel maken dat ze ideaal zijn voor elektronische apparatuur als smartphones en camera’s. Mochten die –om wat voor reden dan ook- vochtig zijn geworden, kunt u ze laten drogen in een afgesloten plastic zak met daarin een paar zakjes Silica Gel.

Geurvreters

Tot slot kunt u Silica Gel zakjes ook gebruiken om vieze geuren te verdrijven. Een stinkende sporttas bijvoorbeeld ruikt na een tijdje weer fris als u er een paar gel zakjes in doet. Ook muf ruikende boeken en tijdschriften die al tijden in de kast staan kunt u weer als nieuw laten ruiken. Doe ze in een afgesloten plastic tas met een paar zakjes.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U heeft de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord