bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Verhoog de productiviteit van uw bedrijf met pneumatische apparatuur

Met pneumatische apparatuur zorgt u ervoor dat uw werkplek een efficiënte en goed draaiende machine wordt. Pneumatische apparatuur werkt met een aandrijving van geperste lucht. Zodoende kunt u bijvoorbeeld banden oppompen, moeren losdraaien of gevels reinigen, enkel en alleen door gebruik te maken van de kracht van lucht.

Wat is de meest verkochte pneumatische apparatuur?

Pneumatische apparatuur is een breed begrip bij Conrad. Zo hebben we een groot aantal slagmoersleutels, boormachines en schoonmaakmachines in ons assortiment, net zoals compressoren en luchtdrukfilters. Dit zijn de meest gezochte toestellen bij Conrad:

·         blaaspistool

·         beitelhamer met perslucht

·         bandenpomp met perslucht

·         perslucht excentrische schuurmachine

·         perslucht reinigingspistool

·         perslucht tacker

·         spijkerapparaat met perslucht

·         pneumatische slijpmachine

·         verfspuitpistool

·         zandstraalpistool

·         stick schuurmachine

De belangrijkste pneumatische apparatuur vindt u hieronder:

  • Pneumatische slagmoersleutels gebruikt u voor het aandraaien en losdraaien van schroefverbindingen, voor montagewerkzaamheden en reparaties. Het aanhaalmoment kunt u in verschillende fasen of met een verschillend koppel instellen. Dankzij de vierkante of zeshoekige bus verwisselt u opzetstukken en bits vlot en snel. Een rechts/links schakelaar en een softgrip handvat maken het werktuig compleet.
  • Met hun lange en slanke behuizing zijn pneumatische ratelschroevendraaiers het juiste gereedschap om snel schroeven vast te draaien en los te draaien op moeilijk bereikbare plaatsen en in krappe ruimtes. Net als bij slagmoersleutels bevindt zich op de kop van de ratelschroevendraaier een links/rechts schakelaar waarmee u de draairichting instelt. Let op de voorgeschreven aandrijfgrootte en het voorgeschreven aandraaimoment. Met een snelheidsregelaar past u de werksnelheid aan.
  • Pneumatische schroevendraaiers in pistoolvorm zijn de pneumatische tegenhanger van snoerloze schroevendraaiers. Ze zijn uitgerust met een bithouder om verschillende types van schroeven vast of los te kunnen draaien.
  • Pneumatische boren gebruiken pneumatische energie om de in de boorhouder geklemde boor aan te drijven. Let op de aangegeven spanwijdte van de boorhouder, een ergonomische rechts-links schakelaar en het maximum toerental. Een hoge snelheid staat voor een snelle progressie van uw werk.
  • Voor het slijpen, snijden, schuren, frezen, ontbramen en polijsten van de meest uiteenlopende materialen hebt u de keuze uit perslucht haakse slijpmachines, perslucht excentrische schuurmachines, perslucht rechte slijpmachines, perslucht vijlen en pneumatische zandstraalpistolen.
  • Persluchtnagelapparaten of zogenaamde tackers slaan met hoge frequentie nietjes en spijkers in hout en andere werkstukken. Ze zijn ideaal om houten raam- en deurkozijnen te plaatsen.
  • Pneumatische beitelhamers met zeskantige schacht zijn geschikt voor beitel- en sloopwerkzaamheden in metselwerk, baksteen en gasbeton, voor het verwijderen van pleisterwerk en tegels en voor het bewerken van steen. In de carrosseriesector ondersteunt een pneumatische beitelhamer u bij het bewerken van plaatwerk.

Wat zijn de belangrijkste merken van pneumatische apparatuur?

Vooraanstaande merken waarvan u pneumatische apparatuur kopen kunt, zijn:

·         Fischer

·         Aerotec

·         Ferm

·         Einhell

·         Metabo

·         PFERD

·         Hazet

Gekalibreerd met een ISO of een DAkkS certificaat of met de fabrieksstandaard zonder extern certificaat: het kan allemaal als u pneumatische apparatuur koopt bij Conrad.

Welke aansluitingen zijn het meest gangbaar voor pneumatische apparatuur?

Afhankelijk van het apparaat waarmee u werkt en het type ervan heeft u de keuze tussen verschillende aansluitingen:

·         aansluiting ¼” (3,6 mm)

·         aansluiting ⅜” (10 mm)

Conrad, de expert in pneumatische apparatuur

Conrad is de expert in alle pneumatische gereedschap en pneumatische accessoires. Met kennis van zaken en met de nuttige expertise op het vlak van pneumatische werktuigen helpen we u bij de keuze van al uw pneumatische apparatuur. Bent u werkzaam in onderhoud en herstel, dan vindt u zeker de geschikte pneumatische apparatuur op onze website. In onze magazijnen hebben we maar liefst meer dan 450.000 verschillende artikelen. Daarom vindt u zeker wat u zoekt. En zelfs al is dat niet het geval, dan nog kunt u contact met ons opnemen en kijken we samen naar een gepaste oplossing. Conrad is immers niet gewoon een online winkel, we zijn een echt sourcingplatform waar u 24 uur per dag op zoek gaat naar oplossingen voor uw project. U kunt bij ons terecht voor losse bestellingen voor een hobbyproject, maar ook voor bestellingen in bulk van pneumatische accessoires of reserveonderdelen. Onze sterkte is immers onze transparante structuur gecombineerd met onze snelheid en duidelijkheid. We wensen u veel succes met de aankoop van uw pneumatische apparatuur.