Weidmüller biedt met U-Control 2000 automatiseringsoplossingen

Vanwege het snel groeiende datavolume nemen de eisen aan besturingsoplossingen toe. Het nieuwste antwoord is U-Control 2000, de flexibele besturing voor automatisering of digitalisering.

U-Control 2000 is geschikt voor gebruik in bestaande machines en systemen als retrofit. De enige 54 mm smalle controller met twee Ethernet, een CAN en een u-remote I / O-interface is daarom interessant voor machine- en fabrieksexploitanten die willen profiteren van de nieuwe technologieën.

De besturingshardware 2000 is gebaseerd op een krachtige dual-core ARM-A9-processor met een klokfrequentie van 624 MHz en een intern geheugen van max. 512 MB. Het geheugen voor het applicatieprogramma is 64 MB en het kan ook worden opgeslagen op een externe micro SDgeheugenkaart met maximaal 32 GB aan gegevens en informatie. De controller is uitgerust met een realtime klok met batterijvoeding.

Er zijn verschillende interfaces beschikbaar voor communicatie en engineering. De engineering software wordt gestart via een van de twee RJ45-aansluitingen met behulp van een browser. De tweede RJ45-aansluiting zal worden gebruikt voor toekomstige uitbreidingen, bijv. voor de constructie van een veldbussysteem met Master-slave-functie

De controller heeft daarnaast een USB-poort, die kan worden gebruikt voor het programmeren of ophalen van diagnostische gegevens. Verschillende U-Remote modules kunnen direct worden aangesloten. Een breed productportfolio variërend van eenvoudige digitale of analoge input- en outputmodules tot complexe functiemodules maakt een universele oplossing voor een breed scala aan machines en fabrieken mogelijk.

Compact en flexibel inzetbaar

Met U-Control 2000 kunnen automatiseringsprojecten sneller, flexibeler, intelligenter en op basis van de nieuwste en meer open webtechnologieën worden geïmplementeerd.


PLC-veldbuskoppeler UC20-WL2000

Compact 54 mm breed ontwerp, Dual A9-kernarchitectuur met afzonderlijke real en non-realtime mogelijkheden, directe verbinding van I / O-modules uit de U-Remote-familie, compatibel met alle U-Create softwaretoepassingen, krachtige dual-core CPU, 512 MB RAM, 4 GB flashgeheugen en ruimte voor een micro SD-kaart tot 32 GB.

PLC-veldbuskoppeler
UC20-WL2000-AC

Controller, IP20, u-control 2000 web,
AutomationController, Web-based

PLC-veldbuskoppeler
UC20-WL2000-IOT

Controller, IP20, u-control 2000 web, IoT Controller,
Web-based, incl. Engenieering Tool u-create IoT (node red)

Vergelijkbare producten