JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Meettechniek

Meettechniek voor de nauwkeurigste metingen

Meten is weten, zo luidt het adagium en in vrijwel alle takken van techniek zijn metingen dan ook belangrijk. Bij Conrad kun je dan ook terecht voor de meest uiteenlopende apparatuur op het gebied van meettechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meettechniek op de volgende gebieden:

Meetapparatuur in losse componenten

Op het gebied van automatisering, sensoren en passieve componenten vind je de meest uiteenlopende losse componenten als het gaat om meettechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan microscopen,
zoals een USB microscoop van DNT, die ideaal is voor onderzoek van elk soort oppervlak maar bovendien bijzonder handig is omdat hij bestemd is voor mobiel gebruik. Een dergelijke digitale microscoop kan objecten vergroten, fotograferen en de afbeelding kan natuurlijk worden opgeslagen op een geheugenkaart. Ook van het merk Conrad zijn er digitale microscopen voor mobiel
gebruik verkrijgbaar.

Temperatuurregeling

Een heel andere vorm van meettechniek is de temperatuurregeling. Hiervoor dient bijvoorbeeld de FOX temperatuurregelaar, die als losse component leverbaar is om te worden ingebouwd in een groter systeem. Ook de thermostaten van Velleman, Voltcraft en andere grote merken die je aantreft in de webshop van Conrad, zijn als losse componenten leverbaar en bedoeld om in te bouwen.

Overige meet-en regeltechniek

Onder de noemer meettechniek valt ook apparatuur als meetsensoren, regels en zo horen, meetomvormers, stroom-en spanningsomvormers, signaalconverters thermo-elementen en vochtregelaars. Dit soort apparatuur is te vinden van merken als Enda, Wachendorff en Phoenix. 

Meettechniek op het gebied van energie en muziektechniek

Als je zoekt naar apparatuur voor eMobility, een tak van sport waarbij diagnose apparatuur van het grootste belang is, dan tref je bij Conrad en zeer ruim assortiment aan. Zo kun je bijvoorbeeld hand multimeters vinden die variëren van eenvoudig en zeer voordelig tot zeer geavanceerd en aanzienlijk prijziger. Multimeters zijn een van de meest gebruikte apparaten, niet alleen waar het gaat om eMobility maar natuurlijk ook voor wie zich bezighoudt met bijvoorbeeld geluidstechniek.

Huis en tuin: de vijver

In veel tuinen zijn vijvers te vinden. Vijvers vereisen een zorgvuldige bewaking van de waterkwaliteit. Ook hier speelt de techniek weer een grote rol. Denk hierbij onder andere aan het meten van pH waarden. Natuurlijk vind je alles wat je op dit gebied nodig hebt in de webshop van Conrad. Zoals op alle artikelen zijn de super gunstige leveringsvoorwaarden ook hier van toepassing.

Conrad.nl, Europa's grootste webwinkel in elektronica en techniek  

Conrad Electronic Benelux is al jarenlang de grootste webshop van Nederland en België met duizenden elektronische producten, gadgets en technische apparatuur voor de hobbyist en vakman, die u gemakkelijk online kunt bestellen.

Groot assortiment

Een breed assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, auto of fiets, Conrad heeft altijd het juiste artikel of oplossing voor uw probleem dat u bij Conrad gewoon online kunt bestellen.
Sterkste punt van Conrad is dat wij voor alle artikelen die wij verkopen, ook altijd de aanverwante artikelen zélf kunnen leveren zoals kabels, batterijen en reserveonderdelen. Bij ons bent u dus in één keer klaar en kunt u uw complete bestelling online afronden zonder nog bij een andere webshop achter een stekkerdoos, verlengkabel of reservelamp aan te moeten.

Ervaring en service

Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van elektronica-artikelen én onze contacten en relaties met grote elektronica-fabrikantenhebben wij een voorsprong op anderen. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. Conrad is een betrouwbare partner, ook voor langere tijd, dat is nou technisch Conrad!

Hoge waardering

Duizenden reviews bewijzen dat Conrad al jarenlang een betrouwbare leverancier en partner is voor electronica-artikelen voor thuis of bedrijf en waarderen Conrad Electronic gemiddeld met een 8,2! In 2011 is Conrad nog door het publiek verkozen tot winnaar van de Thuiswinkel Awards 2011 in de categorie Consumentenelektronica.

Ook zakelijk

Onze Conrad business afdeling is al jarenlang een betrouwbare partner voor honderden bedrijven, scholen en universiteiten en clubs die uiteraard staffelkorting krijgen, wie heeft er niet de bekende blauwe catalogus liggen in de werkplaats of op kantoor? Conrad Electronic is niet voor niks zo groot in heel Europa, wij doen niet moeilijk over retouren, geld teruggeven of extra service voor bedrijf en particulier.