JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Meettechniek

Meettechniek voor de nauwkeurigste metingen

Meten is weten, zo luidt het adagium en in vrijwel alle takken van techniek zijn metingen dan ook belangrijk. Bij Conrad kun je dan ook terecht voor de meest uiteenlopende apparatuur op het gebied van meettechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meettechniek op de volgende gebieden:

Meetapparatuur in losse componenten

Op het gebied van automatisering, sensoren en passieve componenten vind je de meest uiteenlopende losse componenten als het gaat om meettechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan microscopen,
zoals een USB microscoop van DNT, die ideaal is voor onderzoek van elk soort oppervlak maar bovendien bijzonder handig is omdat hij bestemd is voor mobiel gebruik. Een dergelijke digitale microscoop kan objecten vergroten, fotograferen en de afbeelding kan natuurlijk worden opgeslagen op een geheugenkaart. Ook van het merk Conrad zijn er digitale microscopen voor mobiel
gebruik verkrijgbaar.

Temperatuurregeling

Een heel andere vorm van meettechniek is de temperatuurregeling. Hiervoor dient bijvoorbeeld de FOX temperatuurregelaar, die als losse component leverbaar is om te worden ingebouwd in een groter systeem. Ook de thermostaten van Velleman, Voltcraft en andere grote merken die je aantreft in de webshop van Conrad, zijn als losse componenten leverbaar en bedoeld om in te bouwen.

Overige meet-en regeltechniek

Onder de noemer meettechniek valt ook apparatuur als meetsensoren, regels en zo horen, meetomvormers, stroom-en spanningsomvormers, signaalconverters thermo-elementen en vochtregelaars. Dit soort apparatuur is te vinden van merken als Enda, Wachendorff en Phoenix. 

Meettechniek op het gebied van energie en muziektechniek

Als je zoekt naar apparatuur voor eMobility, een tak van sport waarbij diagnose apparatuur van het grootste belang is, dan tref je bij Conrad en zeer ruim assortiment aan. Zo kun je bijvoorbeeld hand multimeters vinden die variëren van eenvoudig en zeer voordelig tot zeer geavanceerd en aanzienlijk prijziger. Multimeters zijn een van de meest gebruikte apparaten, niet alleen waar het gaat om eMobility maar natuurlijk ook voor wie zich bezighoudt met bijvoorbeeld geluidstechniek.

Huis en tuin: de vijver

In veel tuinen zijn vijvers te vinden. Vijvers vereisen een zorgvuldige bewaking van de waterkwaliteit. Ook hier speelt de techniek weer een grote rol. Denk hierbij onder andere aan het meten van pH waarden. Natuurlijk vind je alles wat je op dit gebied nodig hebt in de webshop van Conrad. Zoals op alle artikelen zijn de super gunstige leveringsvoorwaarden ook hier van toepassing.

Naar boven