Betrouwbare testresultaten dankzij kwalitatieve technologie van topmerken

Hoogwaardige meetapparatuur is een belangrijk onderdeel in elke professionele toolkit. Voor betrouwbare analyse van luchtkwaliteit, het testen van netwerken en glasvezel tot en met onderhoud en controle. Tijden zijn veranderd, technologische ontwikkelingen gaan in een vogelvlucht. Hierdoor worden niet alleen hogere eisen aan moderne meetapparatuur gesteld, maar ook aan de vaardigheden van de mensen die ze gebruiken. De test- en meetapparatuur op deze pagina is volledig aanpast aan de hedendaagse technologie én de technologie van morgen. Voorzie uw professionals van de modernste apparatuur om efficiënt werken mogelijk te maken.


  

Chauvin Arnoux

Talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat aërosolen een belangrijke transmissieroute zijn voor onder meer virussen zoals Covid-19 of Sars-CoV2. Actieve virusdeeltjes kunnen langer en verder in de lucht zweven dan aanvankelijk werd gedacht en vormen een potentieel gevaar. Zorgwekkend is dat volledig asymptomatische geïnfecteerde personen het virus op deze manier kunnen overdragen
De oplossing wordt geboden door de C.A 1510, een testapparaat voor de binnenluchtkwaliteit: Het meten van de CO2-concentratie met de C.A 1510 is een goede indicator voor de efficiëntie van een ruimteventilatie en daarmee voor het verkleinen van het infectierisico.

  

Fluke Networks

Aangezien de industrie de datasnelheid voortdurend verhoogt, striktere dempingsregels eist en multivezelverbindingen gebruikt, is een proactieve inspectie en reiniging van de connectoruiteinden belangrijker dan ooit om de beschikbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid van het netwerk te garanderen. Ondanks aanbevelingen voor het inspecteren en reinigen van glasvezel-eindvlakken, blijft vervuiling de belangrijkste oorzaak van glasvezelconnectiviteitsproblemen en meetfouten binnen netwerken in datacenters, campussen en andere zakelijke of telecommunicatieomgevingen.

  

IDEAL Networks

IDEAL Networks biedt testers voor datakabels en netwerken. De datakabeltesters bevatten gebruiksvriendelijke test- en meetapparatuur voor koperkabels en glasvezel voor kabeltests, kabelcertificering en Ethernet-transmissietests die een bewijs van prestatie leveren. De uitstekende modelserie van netwerktesters helpt bij het direct lokaliseren en verhelpen van storingen in het netwerk. U vermindert de stilstandtijden doordat de servicetechnicus de werkelijke oorzaak van de fout kan achterhalen, zoals een onjuiste IP-configuratie, ongeautoriseerde netwerkdiensten, bandbreedteproblemen of een defecte PoE-voeding.

  

NetPeppers 

Met de test- en meetapparatuur van NetPeppers start u de toekomst van datanetwerkinstallatie en implementatie van FTTx-verbindingen. Het compacte en betrouwbare apparaat ondersteunt de installateur of gebruiker van glasvezeloplossingen bij de veldmontage of reparatie van glasvezelconnectoren. De moderne laserlichtbronnen van de OLS-serie garanderen u een snelle meting zonder dat u lange opwarmtijden hoeft te plannen voor nauwkeurige en reproduceerbare resultaten.