Betrouwbare meetresultaten? Met onze meetapparatuur is dat een standaard

Meetinstrumenten zijn apparaten die in geen enkele toolbox mogen ontbreken. In de loop van de technologische vooruitgang in elektrische systemen en circuits worden elektriciens en technici constant geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Dit stelt niet alleen hogere eisen aan moderne meetapparatuur, het vraagt ook meer vaardigheden van de mensen die ze gebruiken. Een elektricien of technicus die de basis van meetinstrumenten goed kent, is beter voorbereid op de uitdagingen van meet- en probleemoplossingstoepassingen.


Fluke Meetapparatuur

Fluke is wereldleider op het gebied van elektronische test- en meetapparatuur en software. Fluke levert al sinds de oprichting in 1948 professionele instrumenten voor de installatie, het onderhoud en de service van elektronische systemen.
Technologische ontwikkeling verandert onze wereld in een razend tempo. Veilig meten begint bij het kiezen van het juiste apparaat voor de omgeving waarin het meetapparaat gebruikt gaat worden. Het kiezen van de juiste meter voor een breed scala aan taken kan een uitdaging zijn, tenzij u van tevoren weet welke functies u voor welke taak moet gebruiken. Wij hebben een aantal apparaten voor u op de rij gezet.

TRMS digital multimeters
 

Biedt de belangrijkste multimeterfuncties voor probleemoplossing en reparatie van elektrische systemen

Aardlusklemmen
 

Detecteer AC-lekstromen zonder de aardingspen los te koppelen van het aardingssysteem

Spanningstesters met FieldSense-Technologie

Meting van spanning met een geopende stroomtang - zonder meetsnoeren

Spannings- en doorgangstesters

De spanning wordt op 4 manieren weergegeven (LED-indicator, LC-display, akoestisch signaal, trillingssignaal), zodat u altijd weet of er gevaarlijke spanning aanwezig is

Temperatuur- en vochtigheidsmeters

Meting van vochtigheid en temperatuur met hoge nauwkeurigheid

Infrarood laserthermometers

Gebruik nauwkeurige dubbele lasers om nauwkeurig op meetdoelen te richten en nog nauwkeuriger te meten

testo Meetapparatuur

Testo is een van de meest toonaangevende fabrikanten van draagbare meetinstrumenten en stationaire meettechniek ter wereld. Het innovatieve hightechbedrijf biedt meetoplossingen voor de meest uiteenlopende gebieden. Testo is al meer dan 60 jaar specialist in meetinstrumenten voor het registreren en documenteren van temperatuur, vochtigheid en luchtstroom. Wij hebben een aantal apparaten voor u op de rij gezet

Warmtebeeldcamera's

Zowel in de ambachtelijke als in de industriële sector profiteert u aanzienlijk van het gebruik van een warmtebeeldcamera. U levert altijd de beste kwaliteit en zorgt voor de tevredenheid van uw klanten, bijvoorbeeld door de juiste installatie van isolatie of de functionaliteit van een verwarmingssysteem te controleren en te demonstreren, daarnaast wint u nieuwe klanten door een professionele uitstraling ondersteund door een warmtebeeldcamera.

Klimaatmeting

Ongeacht welke klimaat-, ventilatie- en comfortparameters u wilt meten: onze uitgebreide selectie klimaatvoelers ondersteunt u nauwkeurig en betrouwbaar bij uw werk. Zo beheerst u elke meetuitdaging.

Monitoring van meetgegevens

Het voldoen aan vooraf gedefinieerde klimaatwaarden is een doorslaggevend criterium voor de productkwaliteit. Onjuiste omgevingscondities hebben ook een enorme impact op de kwaliteit van de producten in de industrie. Continue monitoring van de proces- en opslagomstandigheden zorgt voor veiligheid en bespaart tijd en kosten.

Bewaking van voedselkwaliteit

Door gericht gebruik te maken van meettechniek, zorgt u voor een perfecte voedselkwaliteit. Geautomatiseerde klimaatbewaking vermindert bijvoorbeeld handmatige inspanningen en verhoogt de veiligheid dankzij veelzijdige alarmfuncties.

Digitale hulp voor monteurs

Biedt nieuwe mogelijkheden voor efficiënte analyse en documentatie met de app-verbinding via Bluetooth. Biedt een duidelijk voordeel bij de bediening en maakt snel, veilig en efficiënt werken mogelijk tijdens inbedrijfstelling, service en onderhoud.

 

    

Passende diensten en categorieën