Betrouwbare controle? Meettechnologie waar u op kunt rekenen

Het Sourcing Platform biedt inspectie- en testtechnologie voor onderhoud en service, waarmee de functionaliteit van elektronische apparatuur, elektrische systemen en machines of componenten op betrouwbare wijze kan worden getest of voortdurend kan worden gevolgd. Van warmtebeeldtechniek voor het testen van speciale ruimten tot vast geïnstalleerde meetapparatuur direct in schakelkasten.

   

Gebouwinspectie

De uitdaging

Het binnendringen van water, vochtophoping, luchtlekken en koudebruggen zijn enkele van de meest voorkomende en kostbare gebreken aan gebouwen. Vertrouwen op vochtmeters, temperatuurpistolen en spanningstesters alleen kan erg tijdrovend zijn.

Oplossing in het vlampunt - Thermische beeldvorming

Aangezien de meeste bedrijven die gebouwen inspecteren de standaardspecificaties van de American Society for Testing and Materials (ASTM) en RESNET volgen, moet de warmtebeeldcamera die zij gebruiken voldoen aan de technische richtlijnen die daarin zijn vastgelegd.

De betaalbare FLIR E5-XT voldoet aan of overtreft de aanbevelingen van de RESNET standaard met:

  • Resolutie van 160 × 120 pixels
  • Ruimtelijke resolutie van 5,2 mRad
  • Thermische gevoeligheid van <0,10 °C

Tip: Door de E5-XT te koppelen aan een extra vochtmeter, zoals de FLIR MR77, kan ook worden bevestigd of vochtophoping kan worden toegeschreven aan lekken of onvoldoende ventilatie.

De resultaten

  • Grotere betrouwbaarheid door visuele documentatie van de resultaten
  • Hogere productiviteit dankzij kortere inspectietijden
  • Grotere efficiëntie, aangezien problemen nauwkeurig worden geïdentificeerd en uitgevoerde reparaties zonder twijfel kunnen worden geverifieerd

   

Moderne afbakening van derde partijen

Onder "kwantitatieve differentiatie van derden" wordt verstaan dat elektriciteit die door een bedrijf of faciliteit wordt gekocht, wordt onderscheiden van elektriciteit die door derden via dit bedrijf of op het bedrijfsterrein wordt gekocht. Het kan bijvoorbeeld gaan om ambachtslieden die voor hun werk elektriciteit nodig hebben, of om ruimten die door derden worden gehuurd, zoals zalen of kantines, en die geen afzonderlijke elektriciteitsmeter hebben.

De MID-gecertificeerde UMG 96-PA-MID+ maakt manipulatiebestendige installatie mogelijk en heeft een speciale geheugenpartitie die kritieke gegevens veilig tot 2 jaar opslaat.

De aanvullende gecertificeerde meteruitlezing maakt kwartiermeting van verbruikte en eventueel zelf opgewekte elektriciteit mogelijk (bv. met eigen zonne-energiesystemen).

Dankzij de gestandaardiseerde 96 frontpaneelvorm kan de UMG 96-PA-MID+ ook gemakkelijk in schakelkasten worden geïntegreerd.