Extra warmte tijdens koude dagen

De dagen worden korter en kouder. Daarbij zitten we meer thuis dan ooit. Thuis werken, digitaal onderwijs, bijeenkomsten die niet of in besloten kring kunnen doorgaan... Gelukkig hoeft dat allemaal geen probleem te zijn. Met een kleine moeite heeft u extra verwarming in ruimtes waar dat nodig is, óf buiten. En bestuurt u deze additionele verwarming draadloos of stelt u hem automatisch in, dan heeft u ook geen zorgen om extra energieverbruik. Ook niet onbelangrijk. Wij wensen u in elk opzicht warme maanden toe!

  

Outdoor verwarming

Zit u graag nog tot laat in het jaar buiten? Organiseert u iets buiten omdat u binnen met teveel mensen bent? Of bent u horeca-ondernemer en wilt u, zodra het weer mag, uw gasten zo lang mogelijk buiten laten zitten? Wat de reden ook is, een terrasverwarming is in alle gevallen de uitkomst. U vindt tientallen terrasverwarmers en infraroodstralers die een heerlijke warmte afgeven. Dat wordt genieten deze herfst en winter!

  

Extra verwarming in huis

Zit u ook regelmatig te rillen op zolder? Of kan de slaapkamer wel wat extra warmte gebruiken tijdens het gamen, werken of leren? Dit kan eenvoudig worden opgelost met een extra radiator op elektra of een infraroodverwarming. Laat u inspireren door de mogelijkheden en zorg dat u er warmpjes bij zit komende winter!

  

Draadloze verwarmingsbesturing

Extra verwarming tijdens koude dagen is ineens een stuk oncomfortabeler als blijkt dat uw energierekening de pan uit rijst. Vooral nu we zoveel thuis zijn, is dat iets om in de gaten te houden. Dit kan met een energiemeter, maar om echt grip te houden op uw verbruik, stuurt u uw verwarming draadloos aan. U stelt in wanneer extra warmte nodig is en u heeft er geen omkijken meer naar!