Tips: Lichtslangen

Een van de meest gebruikte en voorkomende vormen van lichtdecoratie is de lichtslang. Door het hele jaar ziet u ze overal hangen. Met bijvoorbeeld (tuin)feestjes, kerstmis, Halloween, oud en nieuw en carnaval, maar ook in discotheken, etalages en showrooms worden de lichtslangen opgehangen als verlichting en ter decoratie. 

 

Door het zeer ruime aanbod aan verschillende kleuren, lengtes en vormen lichtslangen is er voor elke gelegenheid wel een mooie lichtslang. Altijd weet een lichtslang een gelegenheid en/of ruimte op te vrolijken. 

Doordat de lichtslangen zijn uitgevoerd met een grote hoeveelheid lampjes per meter, geven ze altijd veel licht af. Door de flexibiliteit van de lichtslangen is het mogelijk de slangen overal langs te laten lopen en om bijvoorbeeld woorden en/of letters te vormen met de lichtslangen. Door de vaste stekker zijn de lichtslangen na montage gemakkelijk en snel te gebruiken. Versier het gewenste object of de ruimte, steek de stekker in het stopcontact en geniet gelijk van de mooie verlichting.

Wilt u niet iedere keer de stekker in het stopcontact te hoeven doen? Dan is het ook mogelijk om een draadloze schakelaar te gebruiken. Steek deze schakelaar in het stopcontact, steek vervolgens de stekker van de lichtslang in de schakelaar en bedien op deze manier door middel van de afstandsbediening de lichtslang van een afstand. 

Door middel van de bevestigingsklemmen kunt u gemakkelijk de slang op elk gewenste plek hangen. Breng de klemmen aan en klik daarna de slang in de klemmen. Op deze manier zijn bijvoorbeeld gemakkelijk woorden of logo’s te vormen. 

Heeft u liever geen gaatjes in uw gevel of is het niet mogelijk de bevestigingsklemmen vast te maken, dan kunt u natuurlijk ook gewoon gebruik maken van kabelbinders. Ideaal voor de snelle, eenmalige montage van de lichtslang op elke gewenste plek. 

Maak van elke gelegenheid een feestje met een decoratieve lichtslang!