JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Klooikoffers | Gereedschapsetje voor kinderen

Stichting Lekkersamenklooien en Conrad bieden samen Klooikoffers aan. Wat zijn klooikoffers? Dit zijn verschillende pakketten met gereedschap, waarmee kinderen op een leuke en laagdrempelige manier iets kunnen maken en zo spelenderwijs met techniek bezig kunnen.

Waarom werken we samen?

Stichting Lekkersamenklooien heeft tot doel zoveel mogelijk mensen aan het klooien te krijgen. Zodat we allemaal dappere, vrolijke makers worden. De Klooikoffers zijn daarvoor een belangrijk middel. Conrad wil graag uitvinders maken. Daarom biedt Conrad een groot aantal producten die jongeren spelenderwijs kennis leren maken met alles wat elektronica en techniek zo leuk maakt. Want men kan niet jong genoeg beginnen!

Waarom klooikoffers?

Veel kinderen leren af om 'makend te onderzoeken' als ze opgroeien. Waar ze als kleuter expert waren met vingerverf, zijn ze in groep 8 goed met de iPad. Op zich prima, ware het niet dat het maken in de echte wereld meestal langzaam verdwijnt. En dat willen we oplossen met Klooikoffers.

Bestellen

We zullen de samenwerking in de toekomst nog verder invullen, hieronder ziet u de koffers die we momenteel al aanbieden.

Ga aan de slag met een eigen klooikoffer

{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}
Illustratie: Astrid Poot
Foto: Peet Sneekes

Klooikoffers zijn een idee van Astrid Poot

Conrad is de trotse partner van Stichting Lekkersamenklooien en de Klooikoffers.

Naar boven