Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Las-accessoires voor al uw klussen en projecten

  Bent u regelmatig in de weer met een Lasapparaat en heeft u regelmatig las-accessoires nodig om uw lasapparaat op de juiste manier te laten werken? Dan kunt u deze accessoires eenvoudig online bestellen bij Conrad. Een groot voordeel van het online bestellen van accessoires bij Conrad is dat u op deze manier niet de deur uit hoeft om accessoires voor uw lasapparaat aan te schaffen, maar eenvoudig en snel de juiste producten bestelt vanuit uw luie stoel.

  De lasapparaat accessoires van Conrad

  Ten eerste vindt u in het aanbod van Conrad diverse accessoires voor uw lasapparaat. Hierbij kunt u denken aan kwalitatief hoogwaardige scheidingsspray, hoekmagneten, elektrode houders, lasschermen en staalborstels. Wat u ook nodig heeft om uw lasapparaat op de juiste manier te laten functioneren: u kunt het online bestellen bij Conrad. Zo vindt u in totaal tientallen verschillende las-accessoires voor uw lasapparaat in het aanbod van Conrad, waardoor u in een mum van tijd al uw noodzakelijke producten gevonden heeft in onze webwinkel. 

  De lasdraden van Conrad

  Naast diverse producten om uw lasapparaat op de juiste manier te laten functioneren, kunt u bij Conrad ook terecht voor lasdraden. De lasdraden die u in het aanbod van Conrad vindt zijn van diverse gerenommeerde merken, zoals Lorch, Bosch, Steinel en Einhell. Deze merken produceren alleen de beste lasdraden, die u bij Conrad eenvoudig online aan kunt schaffen.

  De laselektrodes van Conrad

  Tot slot vindt u bij Conrad tevens laselektrodes. Deze elektrodes zijn van de merken Ferm en Einhell en worden verkocht in diverse afmetingen, zoals:

  • 2 millimeter
  • 2,6 millimeter
  • 3,2 millimeter 

  Naast diverse afmetingen van laselektrodes, zijn er ook diverse verpakkingen met laselektrodes beschikbaar. Deze verpakkingen hebben allemaal een andere inhoud, zodat u zelf kunt kiezen of u veel of weinig laselektrodes aan wilt schaffen. Heeft u bijvoorbeeld slechts weinig elektrodes nodig, dan koopt u een pakket met een inhoud van 12 of 25 stuks. Heeft u veel meer laselektrodes nodig, dan kunt u bij Conrad ook een pakket met een inhoud van 100 of zelfs 115 stuks bestellen. Hoe vaak u uw lasapparaat ook gebruikt en hoe vaak u ook nieuwe laselektrodes nodig heeft: u kunt bij Conrad terecht om de beste laselektrodes te kopen.