Meest gekocht

  Meest gekocht

  Best beoordeelde producten

  Best beoordeelde producten

  Advies

  Auto-onderhoudsproducten en autogereedschap koopt u bij Conrad

  In de categorie elektronica voor auto's bieden we producten aan zoals bougiesstekkersadaptersbougiekabelsclaxonsomvormers en zekeringen voor de auto. Daarnaast behoren ook wipschakelaars, splitters, laadstations voor elektrische auto's en luchtfilters tot de collectie. Start uw auto niet meer en is uw relais defect? Ook hierin zijn we breed gesorteerd.

  Elektronica voor in de auto

  Wat is er handiger dan een adapter die ervoor zorgt dat u uw apparaten via een USB-poort kunt opladen? De adapter gaat in de ingang voor de sigarettenaansteker. Er is ook een adapter om uw Nintendo DS of Sony PSP op te laden. Wilt u de sigarettenaansteker vrijhouden, dan is de zekeringsadapter een optie voor u.

  Autostekker-adapters

  In deze subcategorie vindt u alles op het gebied van stekkers. Behuizingen, stekkerhulssets, ringkabelschoenen, rondstekkers, gereedschap, connectors en nog veel meer.

  Bougies en bougiekabels

  Wij leveren kwalitatieve bougies en bougiekabels in verschillende soorten en maten. De kabels zijn gemaakt van koper en verkrijgbaar in opvallende kleuren.

  Claxons & hoorns

  Gaat u naar een sportwedstrijd en wilt u een hoorn meenemen om u goed te laten horen? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Ook goedgekeurde claxons voor de auto en motor behoren tot ons assortiment.

  DC/DC-omvormers, omvormers en toebehoren

  Niks handiger dan een adapter die geschikt is voor multimedia-apparaten. Denk hierbij aan mp3-spelers, spelcomputers, telefoons, etc. Ook spanningsomvormers voor een wat hoger vermogen zijn verkrijgbaar. Voor de echte doe-het-zelver zijn er losse omvormers en kabels verkrijgbaar.

  Laadstations voor elektrische auto's

  Elektrische auto's worden steeds populairder. Met een van onze thuislaadstations voor elektrische auto’s zorgt u ervoor dat u niet meer afhankelijk bent van oplaadpunten op straat, maar de auto gewoon vanuit de garage of andere locatie kunt opladen.

  Autozekeringen

  Moet er een zekering vervangen worden in de auto? Wij leveren steekzekeringen in verschillende maten en kleuren, die staan voor het aantal ampère.

  Stekkers

  Een fietsendrager, aanhanger of caravan voorzien van elektriciteit gaat met een stekker. Wij bieden de meest gangbare stekkers en koppelingsadapters aan voor alle mogelijkheden.

  Honderden artikelen

  Er zijn honderden artikelen te vinden in onze winkel op het gebied van elektronica voor auto's. Kijk daarom rustig even rond alvorens u een keuze maakt.

  Gereedschap voor uw auto

  Schrikt u ook elk jaar weer van de rekening na een APK-onderhoud of grote beurt? Voorkom dit door uw auto zelf in topconditie te brengen én te houden. Dit laatste is erg belangrijk, onderschat dit niet! Veel mensen weten niet dat u veel van het onderhoud prima zelf kunt doen. Het uitlezen van auto-storingen doet u bijvoorbeeld met een OBD2-scanner en met een momentsleutel of slagmoersleutel en een krik vervangt u gewoon zelf uw banden. Doe zoveel mogelijk zelf en bespaar jaarlijks honderden euro’s! Uiteraard hebben wij nog veel meer belangrijke gereedschap voor een goed onderhouden auto:

  Onderhoud uw auto goed, maar wees toch voorbereid bij pech onderweg

  Hoe onderhoudt u een auto dan? Bescherm bijvoorbeeld de accu door, jawel, een accubeschermer. Heeft uw auto toch elke morgen moeite met starten? Met onze starthulpen en snelstartsystemen is dat verleden tijd. Zij geven uw accu een boost, regenereren ‘m en houden ‘m in uitstekende conditie. Mocht u dit niet doen dan kun je onderweg stil komen te staan. Dit wil natuurlijk niemand, maar wees wel voorbereid, met bijvoorbeeld een sleepkabel, een startkabel of een complete autopechtas.

  Zorg vol voldoende lucht in de banden met een luchtcompressor

  Met onze compressors pompt u de banden van zowel uw auto, fiets, motor, bus of zelfs vrachtwagen op. U kunt filteren op allerlei criteria, zodat u de compressor vindt die bij u past! We hebben modellen van onder andere Black & Decker, Goodyear, Brüder Mannesmann en Airman. Maar hoe weet u nu of je genoeg spanning op uw banden heeft als u bijvoorbeeld op vakantie bent? Simpel, met een controlesysteem of tester voor de bandenspanning.

  Vervang zelf de olie van uw auto

  Bespaar tijd en geld en vervang de oude olie van uw auto gewoon zelf. Dit doet u door middel van een olie-afzuigpomp. Gewoon aansluiten op uw accu en de olie wordt via een afvoerslang door de vulopening van de oliepeilstok weggepompt. Zo beschermt u de motor, voorkomt u dat deze vastloopt en daarmee schade aan vitale onderdelen van uw auto toebrengt. Dit scheelt weer een enorm prijzige reparatie.

  Houd u auto ook in de winter in topconditie

  Uw auto heeft het vooral in de winter zwaar te verduren. De kou kan vervelende gevolgen hebben voor belangrijke onderdelen in uw auto, zoals de startmotor. Het kan voorkomen dat u ’s morgens naar uw werk wilt rijden en dat uw auto niet start. Onze starthulpen bieden hierbij letterlijk een uitweg. Ook de bescherming van de carrosserie is in de wintermaanden belangrijk. U trekt toch ook een jas aan als u naar buiten gaat? Waarom moet uw auto dan de hele nacht in zijn nakie buiten staan? Verzorg ‘m goed met een beschermhoes. Geschikt trouwens voor alle jaargetijden. Verder hebben we nog allerlei accessoires zie ervoor zorgen dat uw auto goed door de winter komt.