binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/health-safety/website-landing-page-healthsafety-nl.png/website-landing-page-healthsafety-nl.png/hippogallery:original

Camera's met temperatuurscreening

Leg temperaturen in één oogopslag vast

Camera's met temperatuurbewaking zijn bijzonder geschikt voor snelle metingen die binnen korte tijd moeten worden uitgevoerd. Naast contactloze meting of gezichtsherkenning hebben deze camera's thermische sensoren waarmee temperaturen kunnen worden gemeten. Dankzij de nieuwste technologie en kunstmatige intelligentie behoren valse alarmen tot het verleden.

IR Thermometers

Veilige metingen via infrarood-technologie

In tegenstelling tot bijv. in thermische camera's die de temperatuur op een aantal punten tegelijk meten, registreren infrarood thermometers de temperatuur op een heel specifiek punt. IR-thermometers zijn veelzijdig en kunnen thuis, in de vrije tijd of op het werk worden gebruikt. Met een simpele druk op de knop meet hij bijv. de oppervlaktetemperaturen van onder spanning staande geleiders of moeilijk bereikbare / gevaarlijke objecten zonder contact en zonder risico.

Personeelsbegeleidingssystemen

Leiden, afsluiten & markeren

Om bijvoorbeeld bezoekers- en klantstromen zo eenvoudig en goed mogelijk te kunnen sturen, wordt het gebruik van speciale persoonlijke begeleidingssystemen aanbevolen. Met hun hulp kunnen bijvoorbeeld bepaalde gebieden ook worden afgebakend of ontoegankelijk worden gemaakt. Op deze manier verhoogt u de veiligheid in uw kantoor of ruimtes, omdat ook vluchtroutes of nooduitgangen kunnen worden gemarkeerd.

Scheidingswanden en gezichtsbescherming

Beveiliging terwijl het zicht niet belemmerd wordt

Met eenvoudig te installeren scheidingswanden biedt u nu in een handomdraai de nodige bescherming, bijv. bij verkoop- of adviesbalies. De wanden bieden een helder gezichtsveld, zorgen tegelijkertijd voor maximale bescherming tegen infectie en zijn meestal zonder structurele maatregelen klaar voor gebruik. Gelaatsbescherming, zoals een (over) bril van kristalhelder polycarbonaat, is bedoeld voor de bescherming van personen en bedekt meestal het gebied rond de ogen.