binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/tektronix-1280x200-px-2018jpg/tektronix-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Bestsellers Tektronix

Tektronix, toonaangevende meetinstrumenten

Tektronix ontwerpt en produceert test- en meetoplossingen om de muren van complexiteit te doorbreken en wereldwijde innovaties te versnellen. Samen met Tektronix stellen we ingenieurs in staat om met een steeds groter gemak, snelheid en nauwkeurigheid technologische vooruitgang te creëren en te realiseren. Tektronix-oplossingen hebben veel van de grootste vooruitgang van de mensheid van de afgelopen 70 jaar ondersteund. Gezondheid. Communicatie. Mobiliteit. Ruimte. Met vestigingen in 21 landen zet Tektronix zich wereldwijd in voor wetenschappers, ingenieurs en technici die de toekomst bepalen.

Functiegenerators

Moderne ontwerpen zijn vaak erg complex en vereisen een verscheidenheid aan stimulus signalen tijdens de test. Met standaardsignalen, willekeurige golfvormen en opties voor signaalstoring ondersteunt een Tektronix-functiegenerator een breed scala aan applicatievereisten in een enkel apparaat. De beste waarden voor het bedieningsgedrag van de functiegenerator in deze apparaatklasse zorgen voor een exacte reproduceerbaarheid van de signalen.

Bekijk de Tektronix functiegenerators >>

Digitale multimeters

Tektronix biedt de meest uitgebreide productportfolio in laboratorium- en systeem-DMM's. Hier vindt u integratieflexibiliteit, een gebruiksvriendelijke touchscreeninterface en grote meetbereiken.

Bekijk de Tektronix multimeters >>

Stroomtangadapters

Krijg een brede selectie van sondes en accessoires van Tektronix. Alle producten zijn geoptimaliseerd voor onze toonaangevende oscilloscopen. Kies uit meer dan 100 oscilloscopen de probe die het meest geschikt is voor uw testtoepassing.

 

Bekijk alle Tektronix stroomtangadapters >>

Oscilloscopen

Voor degenen die elektronische apparatuur ontwerpen, produceren of repareren, is de digitale oscilloscoop een essentieel hulpmiddel. In de snelle wereld van vandaag hebben ontwerpers de best mogelijke apparatuur nodig om meetproblemen snel en nauwkeurig op te lossen. Naast de ontwerper zelf, zijn de digitale oscilloscopen de sleutel tot het succesvol beheersen van veeleisende meettaken.

Bekijk de Tektronix oscilloscopen >>

Labvoedingen

Tektronix biedt een complete lijn labvoedingen met verschillende uitgangsspanningen, stromen en vermogens, evenals een verscheidenheid aan geavanceerde functies. Voedingen met een of meer uitgangen voldoen aan de eisen op het gebied van onderwijs, onderzoek, ontwikkeling en geautomatiseerde testprocedures.

Bekijk de Tektronix labvoedingen >>