binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brandpages/sygonix-1280x200-px-2018jpg/sygonix-1280x200-px-2018jpg/hippogallery:original

Bestsellers Sygonix

Sygonix: verlichting, installatiemateriaal en klimaatbeheersing

Het merk Sygonix is een merk van Conrad, dat vooral gespecialiseerd is in elektronische toepassingen voor in huis. Prettige bijkomstigheid is dat de prijzen van deze producten een stuk lager zijn dan die van de bekende merken. Goedkoop betekent in dit geval echter geen duurkoop, want alle artikelen in het assortiment van dit merk zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten. Als we kijken naar de verschillende productcategorieën van Sygonix, dan kunnen we in hoofdlijnen de volgende onderverdeling maken:

  • baby en kind

  • beveiliging

  • elektro-installatie

  • horloges en klokken

  • verlichting

  • verwarming, ventilatie, klimaat

  • woondecoratie

Aangezien in de categorieën 'beveiliging', 'elektro-installatie' en 'verlichting' de meeste producten van dit merk worden aangeboden, vindt u hieronder speciaal van die secties een uitvoerige specificatie.

Beveiliging van Sygonix

Sygonix heeft een uitgebreide collectie beveiligingscamera's in haar assortiment die zowel gemaakt zijn voor binnen- als voor buitengebruik. Deze productlijn wordt gecompleteerd met randapparatuur waarmee de videobeelden doorgestuurd kunnen worden naar de juiste opnamebron. Naast de beveiliging van een pand met één of meerdere camera's, wordt het ook steeds gebruikelijker om reguliere sloten te vervangen door elektronische codesloten. Ook op dat gebied geeft dit huismerk van Conrad u de keus uit een aantal verschillende producten. Tenslotte treft u in de categorie 'beveiliging' diverse rookmelders aan die stuk voor stuk VdS-gecertificeerd zijn.

Elektro-installatie

In de categorie 'elektro-installatie' worden vooral veel schakelaars aangeboden die u in de wand kunt plaatsen. Naast reguliere lichtschakelaars bestaat het assortiment onder andere uit verschillende soorten dimmers en schakelaars met speciale functies. In dat laatste geval kunt u bijvoorbeeld denken aan een jaloezieschakelaar of een verwarmingsnoodschakelaar. Tevens worden in deze categorie meervoudige stekkerdozen aangeboden waarmee u op elk gewenste plek het aantal contactpunten snel en moeiteloos uit kunt breiden. Uiteraard heeft dit merk ook reguliere wandstopcontacten in haar assortiment.

Verlichting

Op het gebied van verlichting blijkt het merk zich vooral te specialiseren op het gebied van spaarlampen en zogenoemde eco-halogeenlampen. Die laatstgenoemde productlijn omvat een reeks halogeenlampen die extra zuinig in het energieverbruik zijn, maar op het gebied van lichtsterkte niets aan kwaliteit verliezen. Naast de gebruikelijke kleine halogeenlampjes voor in de spotjes, heeft men de lampjes ook in behuizingen verpakt die gelijkenissen vertonen met gebruikelijke gloeilampen. Op die manier wordt bij vervanging van de lamp de indruk gewekt dat u nog steeds gebruik maakt van de oude vertrouwde gloeilampen. Iets wat ongetwijfeld in positieve zin bijdraagt aan het totaaldesign van veel lichtpunten.
Gebruik uw smartphone of tablet als centrale voor uw verlichting. De lampen van dit Sygonix smart lichtsysteem stuurt u per stuk of groepsgewijs aan. Verschillende wittinten, evenals 16.000 verschillende lichtkleuren staan ter beschikking. Bovendien stelt u de helderheid van de kleuren helemaal naar wens in! Of kiest u in de app een kleur in uw favoriete foto en dompel de woonkamer onder in dezelfde kleur. Kunt u 's ochtends maar niet wakker worden? Schakel de timer in de app parallel met uw wekker en simuleer een fijne zonsopkomst. Ook als u niet thuis bent, geniet u van de voordelen van dit Sygonix lichtsysteem, want door met de timer de lampen automatisch te schakelen, simuleert u uw aanwezigheid in huis en houdt u inbrekers op afstand.